Viikkotiedote 14/2017

Huhtikuu on täällä taas, ja sen mukana myös vappu- tai wappuhulina. Tällä kertaa viikkotiedotteessa on runsas vappuekstra täynnä huikeita tapahtumia, jotka kannattaa laittaa kalenteriin!

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa http://ayy.fi/yhdistystiedote

 

 1. AYY muistuttaa häirintäyhdyshenkilötoiminnastaan
 2. Hae AYY:n stipendejä!
 3. Uusia AYY:n opiskelija-asuntoja Jätkäsaareen – haku aukeaa 10.4.
 4. Avoimen haun asuntoja AYY:ltä kaikille opiskelijoille
 5. AYY:n 7. vuosijuhla 20.5.2017
 6. AYY Branding presents: Crash Course to Branding 10.4. klo 13–17
 7. Vastaa AYY:n kyselyyn globaaleista kompetensseista
 8. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!
 9. Valmistautuminen edustajistovaaleihin alkaa!
 10. Ilmoita tapahtumasi Aalto Festivaaleille
 11. Työpajoja stressinhallinnan tueksi
 12. YTHS:n ryhmätoiminta
 13. Maisteriopiskelija, hae mukaan aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan!
 14. Vietä päivä johtajan seurassa
 15. Aalto in the Game 2017
 16. Tiistai 4.4. klo 15–17 Kappelin Munajahti/ Otaniemi Easter Egg Hunt
 17. Vapaaehtoisia Aalto Open Airiin ja Open Airin jatkoille!
 18. Polyrytmin uusien ilta 6.4.
 19. OtaWappu 2017
 20. Tule Jäynäfinaaliin 21.4.!
 21. Sitsikilpailut la 22.4. klo 13–17 @Alvarin aukio
 22. Vahvojen laulujen sauna @Wappuareena 25.4. klo 18:00
 23. ESN Aalto Sports Sitsit
 24. Wappuvaihto su 23.4.2017
 25. Kyykkäysturnaus 25.4. klo 14
 26. Teekkarijaoston haalarimerkkimyynti 19.4.
 27. Töihin Wappubileisiin 2017

 

Viikko 14

3.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-3/

4.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-4/

5.4. Ristin kilta: Peli-ilta

https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-peli-ilta-5/

6.4. Entropyn DJ-koulutus

https://ayy.fi/blog/events/entropyn-dj-koulutus/

6.4. Entropyn VJ-koulutus

https://ayy.fi/blog/events/entropyn-vj-koulutus/

8.4. Entropyn valotekniikkakoulutus

https://ayy.fi/blog/events/entropyn-valotekniikkakoulutus/

9.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia ALUMNINÄYTÖS

https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-5/

 

Viikko 15

10.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-6/

11.4. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia

https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-7/

13.4. Sateenkaarisitsit

https://ayy.fi/blog/events/sateenkaarisitsit/

14.4. Silent Music: UMO & KYN

https://ayy.fi/blog/events/silent-music-umo-kyn/

 

1. AYY muistuttaa häirintäyhdyshenkilötoiminnastaan

Ylioppilaskunnan edustajistossa ja Aalto-yhteisössä on keskusteltu viime viikkoina AYY:n häirintäyhdyshenkilötoiminnasta. Asian osalta on valmisteilla vastaus edustajistossa esitettyyn ponteen ja AYY muistuttaa, että häirintäyhdyshenkilöt ovat kaikkien jäsenten käytössä oleva palvelu.

AYY:lla on kaksi häirintäyhdyshenkilöä, mies ja nainen, jotka hoitavat palvelua. Heihin voi olla yhteydessä, mikäli AYY:n jäsen on kokenut tai havainnut häirintää yliopistoyhteisössä, sisältäen ylioppilaskunnan, järjestöt ja opetuksen. Häirintäyhdyshenkilöt tarjoavat neuvontaa, keskusteluapua ja apua häirintätilanteen tunnistamiseen sekä tarvittaessa auttavat tilanteen ratkaisemisessa ja miettivät jatkotoimenpiteitä. Mikäli yhteydenoton perusteella ilmenee tarvetta, ohjataan kysyjä muiden palveluiden tai viranomaistoiminnan piiriin. Häirintäyhdyshenkilöt eivät toimi viranomaisten tavoin sanktioiden jakajina, vaan puolueettomina neuvojina.

Kaikki yhteydenotot ovat luottamuksellisia. Niiden sisällöistä ei kerätä tietoa ylioppilaskuntaan eikä niiden määrästä tai sisällöstä kerrota eteenpäin ilman yhteydenottajan omaa suostumusta. Häirintäyhdyshenkilöt toimivat työntekijävastuulla, jota valvoo viime kädessä työntekijän esimies ja ongelmatilanteissa yhteyttä voi ottaa AYY:n pääsihteeriin. Häirintäyhdyshenkilöt vastaavat kaikkiin saatuihin yhteydenottoihin työajan ja inhimillisten tekijöiden puitteissa. Vastaukset yksittäisiin yhteydenottoihin voivat valitettavasti viipyä työtilanteen, sairaustapausten tai erehdysten vuoksi.

AYY on omassa toiminnassaan sitoutunut nollatoleranssiin häirinnän ja syrjinnän suhteen, mikä koskee ylioppilaskunnan toimiston lisäksi kaikkia tapahtumiamme, vapaaehtoistoimijoitamme sekä muita järjestöjä, jotka käyttävät AYY:n tiloja tai toimivat AYY:n avustamina. Jos tietoa häirinnästä tai epäasiallisesta kohtelusta tulee AYY:n toimijoiden tietoon, kaikkiin tapauksiin suhtaudutaan niiden vaatimalla vakavuudella ja kaikki tapaukset selvitetään.

AYY:n nettisivuilta löydät häirintäyhdyshenkilöiden yhteystiedot ja lisätietoa https://ayy.fi/jasenille/mistaapua/

 

2. Hae AYY:n stipendejä!

AYY jakaa keväällä vaihto-, yhteisö ja opintostipendejä tukeakseen opiskelijoiden kansainvälistymistä ja aktiivista yhteisötoimintaa sekä kannustaakseen opintojen ja opiskelijaelämän hyvästä yhteensovittamisesta.

Stipendejä voi hakea 29.3. klo 12:00 –19.4. klo 23:59.

Lisätietoja stipendeistä ja hakulomakkeen löydät täältä: http://ayy.fi/jasenille/palvelut/stipendit/

 

3. Uusia AYY:n opiskelija-asuntoja Jätkäsaareen – haku aukeaa 10.4.

Atlantinkadun kohteeseen valmistuu yhteensä 122 asuntoa, joista suurin osa on yksiöitä. Kohde valmistuu elokuun aikana ja asunnot ovat muuttovalmiita 1.9.2017.

Jätkäsaareen valmistuva uusi AYY:n kohde on paitsi uudiskohde, myös sijaintinsa vuoksi täysin uudenlainen kohde AYY:lle. Tämän vuoksi myös näiden asuntojen hakuprosessi on mietitty erikseen uudella tavalla.

Atlantinkadun asuntojen haku aukeaa Domossa maanantaina 10.4.2017 ja päätyy keskiviikkona 31.5.2017. Annettuun aikarajaan mennessä tulleet hakemusten jonopaikka arvotaan. Muuten hakemuksen lähettämisajankohdalla ei ole väliä. Arvonta tapahtuu pisteryhmien sisällä. Toukokuun jälkeen kohteen haku jatkuu normaalin jonotuksen mukaisesti.

AYY:n hallituksen mukaisesti kaikille AYY:n jäsenille annetaan yhdenvertainen mahdollisuus hakea Jätkäsaaren kohteen asuntoja ja tämän vuoksi kaikki hakijat saavat sijaintipisteen, riippumatta siitä millä kampuksella he opiskelevat. Lisäksi yhdenvertaisen toimintatavan vuoksi hakuprosessissa käytetään arvontaa.

Lue lisää Jätkäsaaren asuntohakemusten pisteytyksestä tästä linkistä: https://ayy.fi/asuminen/asunnonhakijat/hakuinfo/jatkasaaren-asunnot/

 

4. Avoimen haun asuntoja AYY:ltä kaikille opiskelijoille

Opintojen keskittyessä yhä enemmän Otaniemen kampukselle Aalto-yliopiston opiskelijoista ei riitä tarpeeksi hakijoita AYY:n Itä-Helsingin kiinteistöihin. Siksi AYY avaa osan Itä-Helsingin asuntoryhmistään avoimeen hakuun kaikille opiskelijoille korkeakoulusta riippumatta.

Asuntoja on rajoitettu määrä, joten kannattaa toimia nopeasti ja vinkata kavereille. Lisätietoa voi katsoa AYY:n tiedotteesta täältä: https://ayy.fi/blog/2017/03/23/avoimen-haun-asuntoja-ayylta-kaikille-opiskelijoille/

 

 

5. AYY:n 7. vuosijuhla 20.5.2017

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) 7. vuosijuhlaa juhlistetaan 20.5.2017. Toivotamme kaikki AYY:n jäsenet tervetulleiksi osallistumaan juhlaan. Tänä vuonna vuosijuhlat aloitetaan Cocktail-tilaisuudella osoitteessa Otakaari 1 klo 15. Itse vuosijuhlat pidetään Linnanmäellä sijaitsevassa Ravintola Caruzellossa klo 18 alkaen. Juhlassa on tarjolla erityisen maukas kolmen ruokalajin illallinen ja mahtavaa ohjelmaa. Jatko- ja sillispaikka ilmoitetaan myöhemmin.

Vuosijuhlan hinta on AYY:n jäsenille ja opiskelijoille 80 € ja muille 100 €. Ilmoittautuminen aukeaa kutsuvieraille 11.4.2017 ja muille 18.4.2017. Ilmoittautuminen päättyy 2.5.2017. Paikkoja vuosijuhlassa on yhteensä 250.

Pukukoodina juhlassa on juhlapuku akateemisin kunniamerkein.

Lisätietoja vuosijuhlasta:
www.vuosijuhlat.fi
www.facebook.com/events/1866988743517378/

6. AYY Branding presents: Crash Course to Branding 10.4. klo 13­17

FB-event: https://www.facebook.com/events/200609730432953/

Ilmoittautuminen: https://docs.google.com/forms/d/16qhUYgEGq–8ZG8yEzVYbmzhiCHFZpk6-eXe7bt5Uik/viewform

Mitä ihmettä tämä paljon puhuttu brändäys oikein on? Miten ihmeessä brändi vaikuttaa yhteisön toimintaan ja mitä kaikkea brändiin oikeastaan kuuluu? Ja ennen kaikkea, miten ihmeessä brändejä luodaan, uudistetaan ja hallitaan?

AYY, Futurice ja markkinoinnin ainejärjestö Aalto Marketing Society saapuvat vastaamaan kaikkiin näihin kysymyksiin 10.4. järjestettävässä suuressa brändäyspäivässä. Onko yhdistyksesi olemassaolon tarkoitus hukassa? Näyttääkö yhdistyksenne vähän nuhjuiselta? Onko uusi brändi kaikenkattava pelastus kaikkiin ongelmiinne? Kiinnostaako sinua yleensäkin brändääminen?

Päivän aikana käydään läpi mielenkiintoisia brändicaseja ja ohjeistetaan miten juuri sinä voit parantaa yhdistyksesi/yrityksesi/oman itsesi brändiä. Samalla kuulet myös siitä, miten AYY:n brändi tulee muuttumaan tänä vuonna sekä pääset myös itse konkreettisesti vaikuttamaan AYY:n brändin rakentumiseen!

Muista myös vastata AYY:n brändikyselyyn täällä:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeiSZPVlRQqTYAFbT35bAwry85URNAj1tvVsp4wbNxMoBAGNA/viewform

Mikäli brändityönseuraaminen kiinnostaa jatkossakin, julkaisemme säännöllisesti blogeja siitä, missä mennään. Ensimmäinen postaus löytyy täältä: https://ayy.fi/blogi/2017/03/23/ayy-branding-1-0/

 

7. Vastaa AYY:n kyselyyn globaaleista kompetensseista

Vastaa AYY:n lyhyeen kyselyyn (max 5 min) globaaleista kompetensseista osana opintoja.

Miten opintosi ovat tukeneet kulttuurienvälisen viestinnän taitojasi? Mikä on niiden merkitys tulevaisuudellesi? AYY ja Aalto kehittävät yhteistä hanketta, jonka tarkoituksena on tuoda strukturoidummin kansainvälisiä kompetensseja osaksi opetussuunnitelmatyötä, oppimistavoitteita ja – tuloksia, ja tähän työhön tarvitsemme sinun näkökulmaasi! https://www.webropolsurveys.com/Answer/SurveyParticipation.aspx?SDID=Fin1287070&SID=d5c3e639-d2e6-4acf-ba99-83b7fbc85a19&dy=1092008369

 

8. Kevään paras avaus: Aalto Open Air!

Tänä vuonna kevät käynnistyy suuremmalla kaliiberilla kuin koskaan, kun ensimmäistä kertaa järjestettävä Aalto Open Air valloittaa Otaniemen! Ota mukaan parhaat kaverit ja suuntaa Alvarin aukiolle 19.4. kello 16 eteenpäin.

Tapahtumapaikalle nousee kaksi lavaa, joilla huippubändit pitävät tunnelmaa yllä koko tapahtuman ajan. Esiintymässä Don Johnson Big Band, Toot Toot ja Boston Promenade sekä huikea pääesiintyjä: RUUDOLF & KARRI KOIRA! Lisäksi paikalla pääsee nauttimaan erilaisista festareiden oheistoiminnasta, ruokarekkojen herkuista sekä Aalto Festivalin pop-up -tarjonnasta.

Starttaa siis wappufiilis ajoissa ja tule nauttimaan keväästä!

Jotta fiilis ei lopu kesken, pääsee klo 22.00 vielä bilettämään Täffän jatkoille.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä AYY, Aalto-yliopisto, Aava ja April Jazz.

Facebook: https://www.facebook.com/events/722121711301800/

Afterparty: https://www.facebook.com/events/621080491418722/

 

9. Valmistautuminen edustajistovaaleihin alkaa!

Tiedätkö lähteväsi ehdolle syksyn edustajistovaaleihin? Oletko aikeissa perustaa uuden vaaliliiton vai lähdetkö ehdolle jonkin aiemmista vaaleista tutun liiton kanssa? AYY tarjoaa vaaliliitoille jo kevään puolella tukea ja resursseja vaaleihin valmistautumiseen. Tätä varten pyydämme nimeämään ryhmällenne vaalipäällikön yhteyshenkilöksi ja lähettämään hänen yhteystietonsa osoitteeseen ayye-pjt@list.ayy.fi.

Liitot saavat ylioppilaskunnalta paitsi henkistä tukea vaaleihin valmistautumiseen, myös oman nettisivun AYY:n edarivaalisivuilla, tukea vaaliohjelman muodostamiseen sekä mahdollisuuden tilata julisteita ja muuta kampanjamateriaalia AYY:n piikkiin sille varatun budjetin mukaisesti. Tarjottavista palveluista keskustellaan vaalipäälliköiden kanssa ja niihin on vielä mahdollista vaikuttaa. Deadlinet sovitaan pääasiassa yhdessä. Ota yhteyttä, niin lähetämme mielellämme lisätietoja!

 

10. Ilmoita tapahtumasi Aalto Festivaaleille

Aalto Festival 2017 esittelee Aalto-yliopiston opiskelijoiden, valmistuneiden, opettajien ja tutkijoiden osaamista 2.-31. toukokuuta lukuisissa paikoissa ympäri pääkaupunkiseutua.

Myös opiskelijajärjestöjen ja -ryhmien tapahtumat ovat tervetulleita. Tarjoamme tapahtumille näkyvyyden osana festivaalin markkinointia, kanavina ovat verkkosivut, fb-sivu ja muut somekanavat, mobiilisovellus, verkko- ja lehtimainontaa, kaupunkinäkyvyyttä, ja tietysti markkinointia kampuksilla.

Ilmoita toukokuinen tapahtumasi – näyttely, seminaari, juhla, tms. – tämän linkin kautta.

Nettisivut avataan viimeistään 12.4. ja mobiilisovellus lanseerataan AYYn Aalto Open Air -tapahtumassa 19.4. Päivitämme nettisivuja jatkuvasti, joten mukaan ehtii vielä hyvin!

Lisätietoja: Koordinaattori Eeva Mäkinen, eeva.makinen@aalto.fi, 050 367 6425

 

11. Työpajoja stressinhallinnan tueksi

Väsyttääkö? Ylikuormitusta? Tule mukaan työpajoihin, joissa vahvistamme taitoa tunnistaa stressin merkit ja tutustumme stressinhallintakeinoihin.

Take Care – Pidä huolta – Workshop, työkaluja stressinhallintaan – voimavaroja opiskeluun, ke 12.4.2017  klo 14-16 ja ke 19.4 klo 14-16 Otakaari 1, Majakka (M140). Työpaja on suomenkielinen. Lisätiedot ja ilmoittautuminen opintopsykologi@aalto.fi

Tietoinen läsnäolo ja stressi, maanantai 8.5. 2017 klo 13-16, Otakaari 1, Majakka (M140), työpaja on suomenkielinen. Ilmoittautuminen opintopsykologi@aalto.fi, lisätiedot https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=24327758

Mindful approach to stress, Friday May 12th 2017  at 9-12, Otakaari 1, Majakka (M140), in English. Sign up by e-mail opintopsykologi@aalto.fi, more information https://into.aalto.fi/display/enopintopsykologi/Mindful+approach+to+stress

 

12. YTHS:n ryhmätoiminta

KIINNOSTAISIKO RYHMÄTOIMINTA? Elämäntaitokurssi verkossa järjestetään 18.4. – 9.6.2017. Pohditko, miten jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki? Nyyti ry, YTHS ja Suomen Mielenterveysseura järjestävät yhteistyössä Elämäntaitokurssin verkossa. Kurssi koostuu ohjatusta foorumikeskustelusta sekä ohjatuista ryhmächateista. Kurssille osallistuminen edellyttää halua sitoutua ryhmään ja voimavaroja osallistua keskusteluun viikoittain foorumilla ja chatissa. Osallistumalla keskusteluun hyödyt itse ryhmästä ja annat myös toisille ryhmäläisille mahdollisuuden vertaistukeen. Hae mukaan Elämäntaitokurssille verkossa osoitteessa https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/elamantaitokurssi-verkossa-2/

Alaselkäkurssi YTHS Töölön toimipisteellä 20.3.–10.4.2017 maanantaisin klo 14:15–15:30 (yht. 4x45min). Kurssilla opetellaan keskivartalon lihaksia vahvistavia ja alaselän hallintaa tukevia harjoitteita. Tavoitteena on oppia kotiohjelma. Alaselkäkurssi sopii ennaltaehkäisevänä tai lievästi oireileville. Kurssi on opiskelijoille maksuton ja kurssin kielenä on suomi. Sitovat ilmoittautumiset YTHS:n fysioterapeutin puhelinajalle, jonka voi varata ajanvarauspuhelimesta 046 710 1027. Fysioterapeutti haastattelee kurssille tulijan.

 

13. Maisteriopiskelija, hae mukaan aalto-yliopiston mentorointiohjelmaan!

Lähestyykö valmistuminen, mutta tulevaisuus ja työelämään siirtyminen mietityttävät? Haluatko kehittää työelämätaitojasi ja saada uusia näkökulmia kokeneemmalta alan osaajalta? Kiinnostaako verkostoituminen monitieteisessä asiantuntijajoukossa?

Tartu tilaisuuteen ja hae mukaan! Hakuaikaa on 3.4.–3.5. http://alumninet.aalto.fi/mentorointi

 

14. Vietä päivä johtajan seurassa

Mitä johtaja tekee? Mikä on johtajan tärkein taito? Miten johtajasta tuli johtaja? Tuhat nuorta johtajaa -kampanja tarjoaa sinulle mahdollisuuden saada vastauksia näihin ja moniin muihin kysymyksiin kun pääset seuraamaan johtajan työtä yhden päivän ajaksi. Johtajat ovat johto- ja esimiestehtävissä tai verkostojen ja projektien vetovastuussa toimivia henkilöitä. Ohjelman toteutusviikot ovat viikko 19 toukokuussa (8.-12.5.) ja viikko 46 marraskuussa (13.-17.11.), mutta päivä voidaan toteuttaa alueellisesti myös muuna ajankohtana. Jos olet 17-24-vuotias johtajuudesta kiinnostunut opiskelija, ilmoittaudu mukaan kampanjaan sivulla tuhatnuortajohtajaa.fi! Kevään toteutuksen ilmoittautuminen sulkeutuu 12.4. Tuhat nuorta johtajaa -kampanjan järjestävät kauppakamarit, Nuorkauppakamarit ja YES-verkosto.

 

15. Aalto in the Game 2017

Aalto in the Game is a recruiting event for students and young experts fascinated by the game industry. Enjoy the Event in Design Factory with different sessions:

11 – 14:30 MEET THE EMPLOYERS AND ORGANIZATIONS OF THE FIELD

Games Jobs Finland / Barona IT, Remedy Entertainment, Visual Components Oy

Aalto Area: Aalto Career Services, Aalto University / Game Design and Production major

11 – 15 GAME DEMOZONE

Showing demos made by Aalto University students

12 – 15 CV CLINIC – RETOOL YOUR CV!

Book your 15 min CV consulting time at career-tech@aalto.fi

Aalto University Career Services / Advisors

15 – 17 GAMES NOW! LECTURE

The hottest topics and projects from the Game Industry Pros

SPEAKER: Mikko Toivanen, Tech Production Lead, Next Games

Enroll here: https://alumninet.aalto.fi/Portal/Public/Event/Apply.aspx?EventID=645

Find out more: fairs.aalto.fi/aaltointhegame

Event is brought to you by Aalto University, Advancement and Corporate Engagement, Career Services & ARTS / Game Design and Production major. Welcome!

 

16. Tiistai 4.4. klo 15–17 Kappelin Munajahti/ Otaniemi Easter Egg Hunt

Montako munaa Aallon opiskelija löytää kolmessa minuutissa? Tule ottamaan selvää! Kokoa oma joukkueesi (2-6hlö) ja tule Otaniemen kappelille (Jämeräntaival 8) munajahtiin. Löytämäsi pääsiäismunat saat pitää!

Jahtiaikoja on tarjolla vartin välein. Kuhunkin varttiin mahtuu vain yksi joukkue, joten kerää tiimisi kasaan ja ilmoittaudu pian!

Voit varata omalle tiimillesi jahtiajan tästä doodlesta:
http://doodle.com/poll/3ti9eg3gkzquzn7p2cepftep/admin#table

Jahdin tarjoavat Aalto-papit ja Tapiolan seurakunta
Jahdin Facebook-sivu: https://www.facebook.com/events/1668375476800208/
Jaa kokemuksesi: #munajahti2017 #otakappeli

 

17. Vapaaehtoisia Aalto Open Airiin ja Open Airin jatkoille!

Wapun aloittava tapahtuma lähestyy, ja saadaksemme mahtavan spektaakkelin aikaiseksi tarvitsemme paikalle järjestyksenvalvojia sekä itse tapahtumaan, että jatkoille. Lisäksi haemme jatkoille narikkaan ja juomanmyyjäksi muutaman vapaaehtoisen.

Lähde siis mukaan tekemään tästä tapahtumasta suurempi ja parempi kuin koskaan! Deadline haulle on 11.4.

http://lomake.ayy.fi/aava/aalto-open-air-volunteers-2017/

 

18. Polyrytmin uusien ilta 6.4.

Pölyttyykö soittimesi nurkassa? Etsitkö hyvää porukkaa jonka kanssa soittaa groovaavaa musaa? Teekkarien jazzyhdistys Polirytmi tarjoaa hyvät puitteet musisointiin hyvässä jengissä, ja nimestään huolimatta jameissa soitamme jazzin lisäksi myös popimpaa musaa. Nyt on oiva tilaisuus tulla tutustumaan toimintaamme, sillä torstain 6.4 torstaijamit järjestetään erityisesti uusia soittajia silmällä pitäen. Smökin takaosan treenikämpällä järjestettävissä jameissa soitetaan sekä ennalta sovittuja kappaleita, joihin on tarjolla nuotit, sekä soittajien yhteisesti haluamia kappaleita fiilispohjalta. Jos siis omaat soittokokemusta ja soittimen, sekä haluat soitella hyvässä porukassa, tule mukaan jameihin! Mukaan ovat tervetulleita niin bändisoittimien soittajat kuin esimerkiksi puhaltajatkin. Nyt on sopiva tilaisuus rentoutua rankan tenttiviikon jälkeen.

Jamit alkavat klo 17, ja jamien jälkeen siirrytään saunomaan Ossinsaunalle n. klo 19–20.

6.4 jameissa soitettavat kappaleet ja nuotit löytyvät Polirytmin nettisivuilta www.polirytmi.fi

 

19. OtaWappu 2017

Wappu tulee jälleen ja niin tulevat myös AYY:n Wappubileet!! Oletko valmis?

Juhlat saapuvat Otaniemeen ja valtaavat tänäkin vuonna Otahallin Wappuaattona 30.4! OtaWapussa Wappufiilis on huipussaan ja meininki ei taatusti jätä ketään kylmäksi! Perinteisten Wappubileiden menoa siivittävät päälavalla Hausmylly tribute ja Spekti, joiden lisäksi juhlijoille tarjoavat aktiviteettia myös DJ:t ja muut viihdykkeet. Meno huipentuu, kun keskiyöllä laitetaan lakit päähän mahtavassa seurassa oli lakissa tupsua tai ei!

Lisätietoja tapahtumasta facebookista ja nettisivuilla:

https://www.facebook.com/events/1136348819844984/

http://ota.wappu.fi

 

20. Tule Jäynäfinaaliin 21.4.!

On taas aika!

Tule tsekkaamaan vuoden hervottomimmat ja kutkuttavimmat jäynät U2-saliin perjantaina 21.4. klo 16:00 alkaen! Meininkiä aletaan nostattamaan salin edustalla jo klo 15 alkaen. Sali on perinteisesti täyttynyt jokaista paikkaa myöten, joten saavu mestoille ajoissa niin varmistat paikkasi.

Huom! Jäynäysaikaa on vielä 12.4. asti. Juuri Sinun joukkueen jäynä voi päästä finaaliin ja voittaa koko kilpailun! Lisätietoja ja palkinnot löydät osoitteesta www.jäynä.fi

MMM:

Jäynäfinaali

Pe 21.4.2015 klo 16

U2-sali (entinen Mellin-sali)

Facebook: https://www.facebook.com/events/261943330930952/?notif_t=plan_user_associated&notif_id=1490598475986351

 

21. Sitsikilpailut la 22.4. klo 13–17 @Alvarin aukio

Sitsikilpailut tulevat taas ja keräävät iloisen Wappukansan juhlimaan Alvarin aukiolle! Kerää kokoon timanttinen porukka, keksi hauska sitsiteema, pakkaa tarjoilut sekä sitsipöydät ja -tuolit mukaan ja saavu lauantaina 22.4. klo 13 alkaen Alvarin aukiolle sitsaamaan!

Sitsikisoissa on perinteisesti nähty mitä mielikuvituksellisempia teemasitsejä ja luovia toteutuksia niin sitsiasuissa, lauluissa kuin ruoissakin. Omaperäisimmät ja kekseliäimmät sitsijoukkueet palkitaan Wappuaattona 30.4. Wappuriehan julistuksessa!

Ilmoita joukkueesi mukaan täällä http://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/sitsikisat_2017/ 20.4. mennessä.

 

22. Vahvojen laulujen sauna @Wappuareena 25.4. klo 18:00

Wappuareenalla kajahtaa juomalaulut!

Tervetuloa virkistämään mieltä, kehoa ja muistiasi juomalaulujen osalta lukkaritoimikunnan järjestämään Vahvojen laulujen saunaan!

Laulu alkaa kello 18 ja löylyjä voi jatkaa pitkälle iltaan.

Illan ohjelmaan lukeutuu perinteisten juomalaulujen lisäksi tuoreita teoksia ja kaiken kruunaa snapsiaiheinen laulunsanoituskilpailu, jossa mielivallattoman tuomariston suosikki palkitaan ruhtinaallisesti!

Tulkaa nauttimaan lauluista, löylyistä ja virvokkeista esimerkiksi ahkeran Kyvätkyykänpeluun jälkeen!

Tapahtuma on ilmainen ja paikalta on mahdollista lunastaa itselleen virvokkeita sekä pientä purtavaa.

 

23. ESN Aalto Sports Sitsit

How many kilos of drinks can you lift into your belly with a biceps curl? How fast of a singer are you? Will you finally obtain the six-pack you’ve dreamed of? Get ready and set for our ”Sports Sitsit”!

You are warmly welcome to join us for the workout of a lifetime at our sitsit on Wednesday 12th of April from 6.00 pm on!

The registration for the event will be done in the main building lobby (Otakaari 1) this week on Tuesday 4th of April and on Wednesday 5th from 11 am to 1 pm on both days, if there are any spots left after Tuesday (we’ve usually sold out on the first day, so be early).

Event on FB for more info and updates: https://www.facebook.com/events/1664886087139499/

TL;DR
WHAT: ESN Aalto Sports Sitsit
WHEN: 12th of April 2017, cocktails kick off the event at 18:00, the sitsit begin at 18:30
WHERE: Smökki, (Jämeräntaival 4, Otaniemi)
COST: With ESNcard 15 € / 13 € alcohol/alcohol free, without ESNcard 17 € / 15 €
DRESS CODE: Sports

 

24. Wappuvaihto su 23.4.2017

Wappu tulee taas jälleen kerran. Ne perinteiset tapahtumat, wappusitsejä ja muuta mukavaa mutta ah niin samanlaista. Se tunne, että vaihtelu, suorastaan vaihto, virkistäisi, voi olla tuttua niin fuksille kuin paatuneimmallekin ännälle (N).

Mikäli tämä kuulostaa tutulta, on Wappuvaihto juuri sinua varten. Miksi tyytyä pelkästään Otaniemen Wappuun, kun voit käväistä myös muualla. Lähde siis mukaan päiväksi tamperelaiseen teekkariwappuun sunnuntaina 23.4.!

Iloinen bussimatka Hervantaan lähtee Otaniemestä  klo 11. Hervannassa luvassa on Wappuradio LIVE -konsertti TTY:n etunurtsilla sekä Akateemisen Beerpongin MM-kisat Bommarissa jatkoineen. Asumaan ei kuitenkaan tarvitse jäädä, bussi takaisin Otaniemen turvaan lähtee yöllä klo 1 aikaan ollen perillä klo 3 mennessä.
Huomaa, että Beerpong-turnaukseen voi ilmoittautua erikseen ilmon alkaessa 17.4. klo 12:00, sen sijaan Wappuvaihto ei sisällä turnausosallistumista.

Hintaa koko komeudelle sisältäen bussikyydit Otaniemi-Hervanta-Otaniemi kertyy 10 e henkilöä kohden. Mukaan mahtuu 50 nopeinta, ilmoittautuminen aukeaa tiistaina 4.4.2017 klo 13.00 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/wappuvaihto/.

 

Tekniikan Akateemiset, tuttavallisemmin TEK, rohkaisee teekkaripaikkakuntain väliseen vuorovaikutukseen ja on mukana tukemassa Wappuvaihtoa. Mahdollisissa kysymyksissä ota yhteyttä Teekkarijaostoon Tyko Viertiöön tai Jonne Itäpuroon.

 

25. Kyykkäysturnaus 25.4. klo 14

Miksi lähteä keskellä talvea Tampereelle kyykkäämään, kun karttuja voi viskellä kauniin keväisessä Otaniemessäkin? Kerää siis itsellesi joukkue ja osallistu Wappuviikon rennon letkeään kyykkäturnaukseen tiistaina 25.4. klo 14!

Turnaukseen mahtuu mukaan 12 ensimmäistä joukkuetta ja turnaus pelataan lohkoissa, minkä jälkeen pelataan välierät ja finaali. Joukkueeseen mahtuu neljä pelaajaa, eikä sukupuolella, lakin raihnaisuudella tai haalareiden värillä ole kokoonpanon kannalta tässä kisassa väliä. Turnauksen voittajille on luvassa huikeat, myöhemmin ilmoitettavat palkinnot!

Koska pyörää ei kannata keksiä uudelleen, käytetään Akateemisen kyykän MM-kisoissakin hyväksyttyjä sääntöjä, joihin pääsee tutustumaan osoitteessa: http://kyykka.fi/säännöt

Ilmoittautuminen turnaukseen aukeaa 5.4. klo 12.00 ja sulkeutuu 20.4. kello 23.45 osoitteessa https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/kevatkyykka-2017-spring-skittles-2017/.

Turnauksen jälkeen on oiva mahdollisuus siirtyä jatkamaan kevätiltaa Lukkaritoimikunta Lutkun järjestämään Vahvojen laulujen saunaan Alvarin aukion Wappuareenalle!

MITÄ: Otaniemen keväisin kyykkäturnaus!
MISSÄ: Alvarin aukiolla Otaniemessä
MILLOIN: Tiistaina 25.4. kello 14.00 eteenpäin
MIKSI: Kyykkää!

Lisätietoja antavat ja kysymyksiinne vastaavat Teekkarikulttuuritirehtöörit Tyko Viertiö ja Johanna Kuronen (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

 

26. Teekkarijaoston haalarimerkkimyynti 19.4.

Teekkarijaosto järjestää perinteisen haalarimerkkimyynnin keskiviikkona 19.4. Aalto Open Airin yhteydessä sekä torstaina 20.4. Kandidaattikeskuksessa kello 11-14. Haalarimerkkimyynnissä myydään kootusti eri AYY:n piirissä toimivien kiltojen ja yhdistysten haalarimerkkejä, joista voit valita parhaat koristamaan omaa haalariasi. Tervetuloa paikalle ostamaan hauskimmat ja hienoimmat haalarimerkit Wapuksi, ennen kuin parhaimmat viedään käsistä!

Haluaako yhdistyksesi tuoda merkkinsä myyntiin? Ilmoittaudu ja myymme merkkinne puolestanne. Ilmoita tietosi viimeistään 9.4. osoitteessa:

https://lomake.ayy.fi/teekkarijaosto/merkkimyynti-2017-badge-sales-2017/

Jos ilmenee kysyttävää, ota yhteyttä Teekkarikulttuuritirehtööreihin: Johanna Kuronen ja Tyko Viertiö (etunimi.sukunimi@ayy.fi)

 

27. Töihin Wappubileisiin 2017

2017 Wappubileet järjestetään 30.4. Otaniemessä ja wapun parhaimmat pippalot tarvitsevat myös paljon työntekijöitä! Kaipaamme tekijöitä erilaisiin tehtäviin kuten lipunmyyntiin, järjestyksenvalvontaan, baarityöntekijäksi, roudaukseen, koristeluun, tekniikkaan, ruoanlaittoon, ja pakulla ajeluun. Varsinkin Järjestyksenvalvojiksi tarvitaan JV-kortin omaavia ihmisiä joten tulkaa rohkeasti mukaan hakemaan kokemusta järjestyksenvalvonnasta.

Ilmoittautuminen töihin aukeaa maanantaina 3.4 klo 12.00 tämän linkin kautta!

https://lomake.ayy.fi/jtmk/tyontekijaksi-wappubileisiin-2017/

Työntekijät saavat ilmaisen sisäänpääsyn erillisestä VIP-ovesta, haalarimerkin, toisen kahdesta vaaleanpunaisen nyörin ansaitsemiseen vaadittavasta kiinnityksestä, pääsyn eksklusiivisille työntekijäjatkoille, sekä selviytymispakkauksena toimivan Wappukorin mukaan Ullikselle! Kaikki työntekijät varmistavat myös paikan Wappuisessa tilausbussikuljetuksessa Otaniemestä suoraan Ullikselle 1.5.!

Mahdollisia kysymyksiä voi esittää maililla bilehtööreille jtmk@list.ayy.fi. Lomakejärjestelmä suljetaan, kun meillä on tarpeeksi työntekijöitä joten nopeus on valttia.

 

Julkaistavat tiedotteet voi lähettää osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi aina edellisen viikon torstaina kello 10.00 mennessä.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *