AYY:n uusi opiskelija-asuntokohde Jätkäsaaressa valmistuu syyskuussa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tiedote 28.03.2017
Julkaistavissa heti

AYY:n hallituksen jäseniä tsekkaamassa Jätkäsaaren asuntoja maaliskuussa 2017

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan uusi opiskelija-asuntokohde merelliseen Jätkäsaareen valmistuu syyskuun alussa. Atlantinkatu 7 -kohteeseen tulee 122 asuntoa, joista suurin osa on yksiöitä. Lisäksi talossa on yleiseen käyttöön tarkoitetut saunatilat sekä muutama liiketila, joihin vielä etsitään sopivia vuokralaisia.

”Atlantinkadun kohde on ensimmäinen AYY:n olemassaolon aikana valmistunut kokonainen rakennushanke. Tämä on kuitenkin vasta alkua, sillä tavoitteena on rakentaa seuraavan kymmenen vuoden aikana yli 1000 uutta asuntoa”, kertoo asumisesta ja kiinteistöistä vastaava AYY:n hallituksen jäsen Onni Lampi.

AYY:n kohteen rakennustyöt aloitettiin keväällä 2016 ja ne ovat edenneet aikataulussa, kertoo AYY:n rakennusmestari Hannes Helminen. Kohteen suunnittelijana toimii Sweco Architects Oy ja hankkeen pääurakoitsija on NCC Suomi.

”Opiskelija-asumisen merkitys koko pääkaupunkiseudulla kasvaa jatkuvasti. Asunnot ovat ylioppilaskunnan jäsenille erittäin tärkeä ja konkreettinen palvelu. Länsimetron valmistuessa Jätkäsaaren kohde on parhaimmillaan 15 minuutin päässä Otaniemen kampuksesta”, toteaa Lampi.

Atlantinkadun talon asuntojen haku aukeaa AYY:n jäsenille huhtikuussa 2017. Tarkempaa tietoa kohteesta ja hausta julkaistaan huhtikuun alussa osoitteessa www.ayy.fi.

Lisätietoja:

AYY:n rakennusmestari Hannes Helminen, puh. 050 589 7519

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa. Opiskelija-asunnot ovat yksi AYY:n keskeisimmistä jäsenpalveluista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *