Viikkotiedote 11/2017

Nyt on alkanut kuntavaalihulina – muista tukea, äänestää ja vaikuttaa! #AYYvotes

Käy myös luovuttamassa verta ja kisaa muita järjestöjä vastaan! #Luovutusaalto

Yhdistyksiä koskevat asiat löydät yhdistystiedotteesta. Lue tiedote osoitteessa http://ayy.fi/yhdistystiedote

 

 1. Hae ylioppilaskunnan keskusvaalilautakuntaan 2017!
 2. TTER:n vuoden 2017 toinen hakukierros on avattu
 3. Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!
 4. Tervetuloa mukaan workshoppaamaan opetuksen kansainvälistämisestä!
 5. Hae liikuntatutoriksi!
 6. Ryhmätoimintaa YTHS:llä
 7. AllWell?-opiskeluhyvinvointikyselyn purkutilaisuudet opiskelijoille
 8. Kysely korkeakoulutetuille vammaisille
 9. Energiamurrosseminaari
 10. Aalto Garden palsta- ja hallitushaku
 11. LAN-Party at Tieto HQ
 12. Liity Tyttösitsi-toimikuntaan!
 13. Vuorimieskillan Vujukuntoon -projekti
 14. Ota koppi – hae mukaan pesäpallotoimintaan
 15. Hiihtopäivä
 16. Amerikkalaisen jalkapallon kotipelit lähestymässä
 17. Tule mukaan AIESEC:n Global Volunteer -ohjelmaan
 18. Kavitaatio’17!
 19. Sharpen your language skills at Café Lingua
 20. MPIDEA-ideakilpailu jatkuu
 21. Kilpailukutsu Android-sovelluksen kehittämiseen

 

Viikko 11

13.3. Ristin kilta: Peter Payne: ”The Strong Promises of Prayer” https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-peter-payne-the-strong-promises-of-prayer/

14.3. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia ENSI-ILTA https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia-ensi-ilta/

15.3. Ristin kilta: kevätsiivous https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-kevatsiivous/

18.3. League of Legends Tournament Series – Kick off! https://ayy.fi/blog/events/league-of-legends-tournament-series-kick-off/

Viikko 12

20.3. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia/

21.3. Teekkarispeksi 2017: Viimeinen sinfonia https://ayy.fi/blog/events/teekkarispeksi-2017-viimeinen-sinfonia/

22.3 Ristin kilta: Kiltalaiset puhuvat -ilta https://ayy.fi/blog/events/ristin-kilta-kiltalaiset-puhuvat-ilta/

 

1. Hae ylioppilaskunnan keskusvaalilautakuntaan 2017!

Oletko juuri sinä kiinnostunut tekemään AYY:n seuraavista edustajistovaaleista näkyvimmät, siisteimmät ja yksinkertaisesti parhaimmat?

Haku edustajistovaalien ytimessä toimivaan keskusvaalilautakuntaan on jälleen auennut. Keskusvaalilautakunta päättää muun muassa äänestys- ja ennakkoäänestyspaikat, asettaa vaalilautakunnat, tarkastaa ehdokasilmoitukset ja sopimukset vaaliliitoista ja -renkaista, suorittaa äänten tarkastuslaskennan sekä valvoo vaalin yleistä kulkua. Keskusvaalilautakunnan jäsen ei saa olla ehdolla edustajistovaaleissa 2017.

Hakemukset keskusvaalilautakuntaan jätetään sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://lomake.ayy.fi/hallinto/kvl/. Hakuaikaa on 27.3.2017 klo 12.00 asti.

Lisätietoja: hallinto- ja HR-päällikkö Johanna pietiläinen (johanna.pietilainen (a) ayy.fi), +358 50 520 9434

 

2. TTER:n vuoden 2017 toinen hakukierros on avattu

TTER:n vuoden 2017 toinen hakukierros on avattu! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Avustusta voi hakea kahdella tapaa: noin kolme kertaa vuodessa järjestettävien hakukierrosten kautta sekä jatkuvassa haussa, joka on auki lukukausien aikana. Jatkuvassa haussa voit hakea korkeintaan 2000€ suuruisia avustuksia, kun taas varsinaisilla hakukierroksilla projektiavustuksen määrää ei ole rajattu.

Vuoden 2017 toisen kierroksen hakuaika päättyy sunnuntaina 19.3.2017 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: https://lomake.ayy.fi/tter/hakulomake/

Kevään 2017 kaikkien hakukierrosten hakuajat ja muita lisätietoja löydät TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tsekkaa myös facebook-sivut osoitteessa www.facebook.com/tterahasto.

 

3. Kilpailu yhdistyksille – eniten kansainvälistynyt yhdistys palkitaan!

Miten meidän yhdistyksemme kehittyisi kansainvälisemmäksi? AYY järjestää yhdistyksille kilpailun, jossa palkitaan eniten toimintaansa vuonna 2017 kehittänyt yhdistys. Keinot kansainvälistyä ja avata osallistumismahdollisuuksia kansainvälisille opiskelijoille ovat yhdistysten itse valittavissa, mutta inspiraatiota voi hakea kansainvälistymisen tueksi tehdystä ABC-oppaasta.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet: https://ayy.fi/blog/2017/03/03/kilpailu-yhdistyksille-eniten-kansainvalistynyt-yhdistys-palkitaan/

 

4. Tervetuloa mukaan workshoppaamaan opetuksen kansainvälistämisestä!

AYY ja Aalto kehittävät yhteistä hanketta, jonka tarkoituksena on tuoda strukturoidummin kansainvälisyystaitoja (esim. kulttuurienvälisen viestinnän osaamista, globaaleja kehityskysymyksiä, oman alan kv-ilmiöitä) osaksi opetussuunnitelmatyötä, oppimistavoitteita ja – tuloksia, ja tähän työhön tarvitsemme sinun näkökulmaasi! Monikulttuurisuus on päivän sana – Aallossa maisteriopintojen kieli on pääsääntöisesti englanti ja opiskelijajoukko kansainvälinen, työelämässä yhteistyötaidot eri kulttuurien välillä ovat tärkeitä jokaiselle, suomalainen yhteiskuntakin moninaistuu päivä päivältä.

Millaiset eväät Aallosta valmistuvat opiskelijat saavat monikulttuuriseen maailmaan ja sen kehityksen analysointiin? Minkälaisia taitoja globaalit muutoksentekijät tarvitsevat? Mm. näihin kysymyksiin etsimme vastauksia 23.3.2017 klo 17–20 Design Factorylla (Studio) järjestettävässä workshopissa, tervetuloa! Ilmoittautuminen ja lisätietoja: https://www.facebook.com/events/436867179986855/

 

5. Hae liikuntatutoriksi!

Nyt etsitään liikuntatutoreiksi reippaita tyyppejä, jotka ovat itse kiinnostuneita liikunnasta ja liikuntatapahtumien järjestämisestä. Liikuntatutorin tehtävänä on johdattaa uusia opiskelijoita liikunnan pariin. Liikuntatutorin ei tarvitse olla ISO/tutor, vaan kuka tahansa vuosikurssista riippumatta voi hakea liikuntatutoriksi!

Liikuntatutoreita valitaan 2-6/erityisasemayhdistys riippuen uusien opiskelijoiden määrästä ja nyt juuri sinulla on mahdollisuus päästä mukaan mahtavaan porukkaamme! Liikuntatutorin ei tarvitse olla huippu-urheilija, tärkeintä on kiinnostus liikuntaa kohtaan ja halu tehdä hauskoja juttuja yhdessä uusien opiskelijoiden kanssa. Tapahtumien ideoinnissa vain taivas on rajana: kiipeilyä, juoksulenkki, polttopalloa Alvarilla tai vaikkapa fuksien säbäturnaus!

Liikuntatutor ei jää yksin tapahtumajärjestämisen kanssa, vaan Unisport tukee toimintaa tarjoamalla palveluitaan liikuntatutoreiden käyttöön ilmaiseksi. Lisäksi tukea ja apua saa muilta liikuntatutoreilta. Kavereiden kanssa on aina hauskempaa! Liikuntatutorina pääset myös tutustumaan poikkitieteelliseen tutorporukkaan.

Liikuntatutor-toiminnasta SINÄ saat:

 • Mahdollisuuden päästä järjestämään hauskoja liikuntatapahtumia fukseille ja saada tukea tapahtumien järjestämiseen
 • Liikuntatutor-haalarimerkin
 • 4kk Unisport-jäsenyyden ilmaiseksi
  • Vaatimuksena läsnäolo liikuntatutorkoulutuksissa ja tapahtumasuunnitelma seuraavalle lukuvuodelle
 • Toisen 4kk Unisport jäsenyyden jos olet aktiivinen
  • Aktiivisuuden arviointi kartoitetaan myöhemmin
  • On siis mahdollista saada yhteensä 8kk ilmainen Unisport jäsenyys!
 • Poikkitieteellinen tutorporukka ja kivoja tapahtumia yhdessä muiden liikuntatutoreiden kanssa

Hakulomake: https://lomake.ayy.fi/aava/liikuntatutorhakemus-2017-sports-tutor-application-2017/

Hae viimeistään 19.3.!

 

6. Ryhmätoimintaa YTHS:llä

Kiinnostaisiko RYHMÄTOIMINTA? YTHS:n Elämäntaitokurssi järjestetään verkossa 18.4. – 9.6.2017. Pohditko, kuinka jaksaa paremmin opinnoissa ja arjessa? Miten löytää aikaa rentoutumiselle? Kuinka tunnistaa omia voimavaroja? Entä millaista on omannäköinen elämä ja itselle hyvä arki? Nyyti ry, YTHS ja Suomen Mielenterveysseura järjestävät yhteistyönä Elämäntaitokurssin verkossa. Kurssi koostuu ohjatusta foorumikeskustelusta sekä ohjatuista ryhmächateista. Kurssille osallistuminen edellyttää halua sitoutua ryhmään ja voimavaroja osallistua keskusteluun viikoittain foorumilla ja chatissa. Osallistumalla keskusteluun hyödyt itse ryhmästä ja annat myös toisille ryhmäläisille mahdollisuuden vertaistukeen. Hae mukaan Elämäntaitokurssille verkossa osoitteessa https://www.nyyti.fi/opiskelijoille/ryhmat/elamantaitokurssi-verkossa-2/

Tule myös alaselkäkurssille YTHS Töölön toimipisteellä 20.3.–10.4.2017 maanantaisin klo 14:15–15:30 (yht. 4x45min). Kurssilla opetellaan keskivartalon lihaksia vahvistavia ja alaselän hallintaa tukevia harjoitteita. Tavoitteena on oppia kotiohjelma. Alaselkäkurssi sopii ennaltaehkäisevänä tai lievästi oireileville. Kurssi on opiskelijoille maksuton ja kurssin kielenä on suomi. Sitovat ilmoittautumiset YTHS:n fysioterapeutin puhelinajalle, jonka voi varata ajanvarauspuhelimesta 046 710 1027. Fysioterapeutti haastattelee kurssille tulijan.

 

7. AllWell?-opiskeluhyvinvointikyselyn purkutilaisuudet opiskelijoille

Juuri toteutetun laajan AllWell?-hyvinvointikyselyn tuloksia käydään nyt läpi sekä yhdessä että koulukohtaisesti. Purkutilaisuudessa käydään läpi, mikä vaikuttaa opiskeluhyvinvointiin ja miten voit kehittää omaa opiskelukykyäsi. Kuulet myös, millaisia tuloksia Aalto-yliopistossa on saatu. Mikäli et pääse omalla koulullasi järjestettävään tilaisuuteen, voit tulla myös muulle koululle. Tervetuloa!

Katso linkistä oman koulusi ja yliopiston yhteiset tilaisuudet. Sivuilta löytyy myös tietoa hyvinvointia tukevista kursseista ja työpajoista.

https://into.aalto.fi/display/fiopintopsykologi/Ajankohtaista

https://into.aalto.fi/display/enopintopsykologi/Current+Affairs

 

8. Kysely korkeakoulutetuille vammaisille

Tarinoista voimaa -hanke tekee selvitystä, jonka tuloksia käytetään vammaisten korkeakouluopiskelijoiden työllistymistä tukevan verkkopalvelun kehittämisessä. Verkkopalvelu on kaikille avoin, mutta se kohdennetaan erityisesti opiskelijoille ja opinto-ohjaajille. Tarkoituksena on edistää vammaisten ihmisten osallistumista yhteiskuntaan niillä tiedoilla ja taidoilla, joita he kehittävät eri puolella Suomea sijaitsevissa korkeakouluissa.

Toivomme vastauksia kaikilta, joilla on jokin vamma tai toiminnan rajoite. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yhteensä 4 kpl 20 euron lahjakortteja.

Korkeakoulusta valmistuneille suunnatun kyselyn kautta kerätään kannustavia tarinoita työelämästä: https://www.webropolsurveys.com/S/3B64DB48CB0F7CD3.par

Opiskelijoille suunnatun kyselyn kautta selvitetään vammaisten korkeakouluopiskelijoiden työllistymiseen liittyviä kokemuksia, näkemyksiä sekä tiedon ja tuen tarpeita: https://www.webropolsurveys.com/S/74EC99BC4560CEC8.par

 

9. Energiamurrosseminaari

Aalto-yliopisto ja Energiajohtajat ry järjestävät miniseminaarin aiheesta energiamurros 23.3.2017 klo 10 – 12 Otakaari 3:ssa. Opiskelijat ovat opiskelijat sydämellisesti tervetulleita seminaariin – se on maksuton ja eikä siihen ole ennakkoilmoittautumista. Seminaari järjestetään suomeksi.

Energiatuotanto ja markkinat ovat murroksessa. Puhutaan bioenergiasta, aurinkosähköstä, tuulivoimasta, energian varastoinnista akustoihin ja vetysäiliöihin, sähköautojen akkujen käytöstä energiavarastoina, sähköenergian riittävyydestä ja riittämättömyydestä, sähkön siirrosta maasta toiseen, hinnoittelusta EU:ssa ja monesta muusta todella ajankohtaisesta aiheesta.

Näistä aiheista meille kertovat neljä Suomen huippuosaajaa eli Walter Ahlström –professori Matti Lehtonen ELECistä, professori Jouni Partanen LUTista, professori Sanna Syri ENGstä ja Johtava asiantuntija Risto Lindroos Fingridistä. Seminaarin lopussa on paneelikeskustelu aiheesta.

Tule ja opi uutta ja kysy asiantuntijoilta paneelikeskustelun aikana. Tätä seminaaria ei kannata missata, jos on vähänkään kiinnostunut energia-asioista.

 

10. Aalto Garden palsta- ja hallitushaku

Lähde mukaan Otaniemen kaupunkiviljely-yhdistyksen toimintaan ja viljelypalstaa Ossinlammelta 31.3. mennessä!

Etsimme uusia jäseniä Otaniemen kaupunkiviljely-yhdistyksen hallitukseen. Hallituksessa pääsee järjestämään viljelyä ja viljelyyn liittyviä tapahtumia, ja sillä saa etusijan palstahakuun. Tervetuloa ylimääräiseen vuosikokoukseen keskiviikkona 22.3. klo 17 Oppimiskeskuksessa 1. kerroksen Johanna -kokoushuoneessa!

Viljelypalstojen haku on myös käynnissä osoitteessa https://tinyurl.com/garden17 . Hae palstaa yksin tai yhdessä kaveriporukan tai yhdistyksen kanssa! Hakuaika on 9.3.-31.3.

Lisätietoja palstahausta tai hallitustehtävistä antaa Saana Rossi (saana.rossi@aalto.fi). Seuraa yhdistystä myös Facebookissa osoitteessa https://www.facebook.com/OtaniemiUrbanGarden .

 

11. LAN-Party at Tieto HQ

We would like to invite you to our monthly LAN-party in the new Tieto HQ in Keilalahti, Espoo! The event will be held Friday 24.3 from 17:00 – 04:00.

Which Games do we play?
Counter-Strike Global Offensive, Civilization V / VI, Heartstone, Gang Beasts, Rocket League, Jack in the Box, NHL 17 and so on

What do you need?
If you want to play multiplayer games with us, it’s advisable to take your own laptop + mouse/mousepad + headset
In case you want to just hang out and game casually, you can just bring yourself and enjoy the refreshments with some casual games.

The event only fits 40 people, so please be quick and also free your seat if you are not able to join us.

Sign up here! https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc_dlhbRjcABYNNgo-a7up_CmF44_4yYmRaVVnsWbVIha7Y3w/viewform?c=0&w=1

 

12. Liity Tyttösitsi-toimikuntaan!

Kiinnostaako tapahtumien järjestäminen hauskalla porukalla? Lähde mukaan Tyttösitsi-toimikuntaan! Tarvitsemme toimeentarttuvia apulaisia syksyn Tyttösitsien järjestämisessä. Tyttösitsit ovat vuoden suurimmat naisille järjestettävät sitsit, jotka järjestetään perinteisesti loka-marraskuussa.

Toimikuntaan liittymällä saat arvokasta kokemusta suuren tapahtuman järjestämisestä ja pääset osallistumaan toimikunnan omiin tapahtumiin.

Jos innostuit, ilmoita itsesi 31.3. mennessä sähköpostiosoitteeseen johtokunta@teekkaritytot.fi!

 

13. Vuorimieskillan Vujukuntoon -projekti

Eikö vujumekko taaskaan mahtunut päälle? Kiristääkö frakki?

Ei hätää, Vuorimieskillan 70. Vuosijuhlissa tämän vuoden marraskuussa, nämä ongelmat on unohdettu. Juhlavuotena aaltolaiset nimittäin hiotaan huippukuntoon Vujukuntoon 2017 -ohjelmalla, jossa järjestetään kuukausittaisia lajikokeiluja uusien urheilumuotojen pariin, sekä pyritään viikottain järjestämään yhteistreenejä esimerkiksi lenkkien tai Unisportin ryhmäliikunnan muodossa. Kuukausittainen inspis-viesti pitää kaikki ruodussa, ja muistuttaa tulevista urheilutapahtumista sekä esimerkiksi satokauden tuotteista.

Lähiaikojen tulevia tapahtumia on muun muassa:

18.3. Karaten lajikokeilu klo 15:30-17:00 @ Pohjoinen hesperiankatu 25
27.3. REllun HIIT klo 16:45-17:45 @ Otahallin Aava -sali
15.4. Miekkailun lajikokeilu klo 14-16:00 @ Pasilan puistotie 5

Jos haluat pysyä ajan tasalla, liity Vuorimieskillan Vujukuntoon 2017 -Facebook-ryhmään täältä: https://www.facebook.com/groups/162457134228262/

 

14. Ota koppi – hae mukaan pesäpallotoimintaan

Hei kaikki pesäpallosta kiinnostuneet! OtaKoppi on Aalto-yliopiston oma pesäpalloyhdistys, jolla on joukkueita sekä miehille että naisille, kaikille avoimia treenejä sekä kesäisin kesäpesistä. Treenejä järjestetään myös talvisin! Sunnuntaina 19.3. klo 14.30–16 järjestetään taas supersuositut tutustumistreenit Otahallin monitoimitilassa! Lue lisää Facebookista: https://www.facebook.com/events/170479960120652/

Miesten maakuntasarjan, naisten aluesarjan ja miesten kuntopesiksen joukkueet ovat alkaneet kerätä joukkojaan pitkän talven jälkeen. Haluaisitko pelata OtaKopin riveissä ensi kesänä? Ole rohkeasti yhteydessä joukkueisiin!

Miesten maakuntasarja: OtaKopin korkeimmassa sarjassa pelaava joukkue. Uusilla pelaajilla pitää olla pesistaustaa, mutta riveihin otetaan mieluusti uusia vahvistuksia! Kysy lisää tai ilmaise kiinnostuksesi ottamalla yhteyttä Valtteriin (valtteri.marttila@aalto.fi).

Naisten aluesarja: OtaKopin naisten joukkue pelaa alinta sarjatasoa. Uusia pelaajia tarvitaan ja ilman pesistaustaakin on mahdollista päästä mukaan! Laita viestiä naisten sähköpostilistalle, jos olet kiinnostunut (otakoppi-naiset@list.ayy.fi)!

Miesten kuntopesis: OtaKopin miehillä on myös kuntopesisjoukkue, jossa voivat pelata kaiken tasoiset pelaajat. Ilmaise kiinnostuksesi tai kysy lisää laittamalla viestiä hallitukselle (otakoppi-hallitus@list.ayy.fi). Laitamme viestit sitten eteenpäin kuntopesisjoukkueen yhteyshenkilölle Eerolle.

Voit tulla myös vain mukaan treeneihin (tarkemmat tiedot https://otakoppi.fi/index.php/home/kalenteri) ja jutellaan siellä! 🙂

 

15. Hiihtopäivä

Kaikille akateemisille opiskelijoille suunnattu hiihtopäivä on nyt käsillä! 16.3 räjähtää kun 10 akateemista hiihtoseuraa Helsingistä Tampereelta ja Tallinnasta suuntaa Vihti skiihin!

Tässä esimakua millaista porukkaa Vihtiä on lähdössä valloittamaan! Varmista paikkasi mukana porukassa ilmoittautumalla heti sillä lipunmyynti sulkeutuu pian!

Lisätiedot tapahtumasta fb eventissä: https://www.facebook.com/events/1824054204515003/permalink/1842462616007495/

16. Amerikkalaisen jalkapallon kotipelit lähestymässä

Aalto-yliopiston amerikkalaisen jalkapallojoukkueen kotipelit ovat lähestymässä!

Saalistajat isännöivät Korkeakoulujenkkifutis sarjan Etelä-lohkon matsia vastaan Xamk Hawks 18.3.2017 lauantaina. Matsi pelataan Otahallilla (Otaranta 6, 02150 Espoo)  ja kickoff on 17:30. https://www.facebook.com/events/265487297221214/

2016 Student Bowl Mestarit tapaavat aikaisempien Student Bowl mestaruuksien haltijat UTU Beaver Hunters 25.3.2017 lauantaina. Matsi pelataan Otahallilla (Otaranta 6, 02150 Espoo) ja Kickoff on 17:30. https://www.facebook.com/events/1834886560103815/

 

17. Tule mukaan AIESEC:n Global Volunteer -ohjelmaan

Oletko innokas hankkimaan uusia oivalluksia käytännön tasolla? Entä tapaamaan uusia ihmisiä ja muuttamaan näin ajatteluasi sekä näkemään maailman eri näkökulmista? Siinä tapauksessa rekisteröidy AIESEC:n tarjoamaan Global Volunteer -ohjelmaan!

Tarjoamme tällä hetkellä 6-12 viikon liiketoiminnan vapaaehtoisharjoitteluja, jotka työstävät osaltaan YK:n kestävän kehityksen tavoitteita. Voit hyödyntää osaamistasi maailmalla lyhyenkin aikaa! Seuraavaksi esittelemme muutamia mahdollisesti juuri sinun taitoihisi sopivia harjoitteluesimerkkejä:

Sosiaalisen median kehittäminen Kreikassa: http://opportunities.aiesec.org/opportunity/799003

Nuorisoyrittäjyyttä Indonesiassa: http://opportunities.aiesec.org/opportunity/812422

Moni opiskelija on jo valinnut AIESEC:n ja lähtenyt rohkeasti harjoitteluun kauttamme. Ota ensimmäinen askel tulevaisuuttasi ajatellen. Jos haluat kuulla aiheesta lisää ota yhteyttä ha2.nguyen@aiesec.net tai käy netti- tai Facebook-sivuillamme www.aiesec.fi ja www.facebook.com/aiesecinfinland.

 

18. Kavitaatio’17!

Maaliskuussa paine alenee ja Smökki alkaa kiehua, kun Prosessiteekkarifuksit järkkäävät vuoden hurjimmat kotibileet! Näissä bileissä voit haastaa parhaat ystäväsi (tai pahimmat vihollisesi) beer pong turnaukseen, kokea ennennäkemättömän shottiruletin tai vain tyytyä chillailemaan fatboylla. Kotibilefiiliksen takaa kolme eri DJ-kokoonpanoa, ja esiintymässä nähdään tietysti myös PT-fuksien oma tanssiryhmä CanCan’16!

MITÄ: Kavitaatio’17: Project PT – Prosessiteekkarien fuksibileet

MISSÄ: Smökki

MILLOIN: 21.3. klo 20:00

MITÄ MAKSAA: 5€ / 6€ ovelta (merkki 2€)

MIKSI: koska vuosisadan bileet

DC: oo se ku oot

Lippuja myydään Kandikeskuksessa 6.–20.3. ma – to klo 11–13

FB-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/244048566043599/

 

19. Sharpen your language skills at Café Lingua

Are your language skills a little rusty? Would you like to learn to speak like a native or just chat with the international group of friends? If you answered yes to any of these questions, Cafe Lingua is just for you! Once a month, one of the places in Otaniemi turns at casual language cafe, Café Lingua.

Café Lingua is a free-form language learning opportunity, where people interested in a particular language gather around the same table to talk and to learn the language in a fun way. The idea is to practice languages in small groups, meeting people, learning about different cultures and at the same time enjoy a cup of coffee and snacks. On arrival at the scene, you can either join one table with the language you are interested in or set up you’re a table for a new language!

WHAT: Café Lingua –
WHEN: Thursday 16th of March, 5 – 8 pm
WHERE: Otarannan kehotila
What does it cost: None!
WHY: Meet other (marine) mammals and learn languages!

 

20. MPIDEA-ideakilpailu jatkuu

Teollisuuden suuri ideakilpailu MPIDEA jatkuu 18.4.2017 asti! Osallistu idealla, tuotteella tai palvelulla, joka luo Suomeen työtä. Voittaja pääsee maailman arvostetuimman konsulttitalon McKinsey & Companyn ReNew Growth –kasvukiihdyttämöön! Lue lisää: www.mpdays.com.

 

21. Kilpailukutsu Android-sovelluksen kehittämiseen

Otaniemeläinen yrityksemme Kuori Oy kehittää maailman ensimmäisiä huippulaatuisia, isokokoisia Android-monikosketustabletteja. Ne mahdollistavat täysin uusien applikaatio-innovaatioiden kehittämisen esim. opetukseen, informaationäytöiksi, peleihin, yrityksiin ja kuntoutukseen. Näyttöjä testataan koulumaailmassa yhteistyössä mm. Vantaan koulutoimen kanssa.

Nyt kutsumme kaikenikäisiä opiskelijoita ja koululaisia mukaan innovoimaan kilpailun muodossa. Palkintona kaksi  55″ Android-monikosketustablettia. Annamme kilpailun aikana opastusta projektitaitoihin ja peli/applikaatio-suunnitteluun, joten vaikkei voitto osuisi kohdalle, tämä on hyvä mahdollisuus harjoitella tulevaisuutta varten. Erittäin tervetulleita ovat myös opiskelijaryhmät/luokat yhteishankkeillaan mahdollisimman poikkitieteellisesti (esim. erikoisalue- & ohjelmointiosaaminen).

Alkutilaisuus: Olette kaikki tervetulleita osallistumaan Kick-off-tilaisuuteemme 21.3.2017 klo 9-11 Espoon Otaniemeen, myös etänä. Toivomme ilmoittautumista ao. linkin kautta. Etäosallistumisesta tulee sivuillemme lisätietoa.

Lisätietoja kilpailun sivulla:

www.kuori.tech/kilpailu/#blog

 

22. Ehdota huomionosoitusten saajaa

Erilaisilla yhteisöillä on tapana palkita ansioituneita toimijoitaan eri tavoin.

Onko sinulla tiedossasi Aalto-yhteisön pioneeri, ennakkoluuloton sillanrakentaja tai poikkitieteellinen puurtaja, joka ansaitsisi tunnustusta?

Voit ehdottaa huomionosoituksen saajaa osoitteessa www.lomake.ayy.fi/koulutuspolitiikka/bling   2.4.2017 saakka. Huomionosoitustyöryhmä esittää lopulliset huomionosoituksen saajat hallitukselle esitysajan päätyttyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *