Opiskelijat rakentavat tulevaisuuden Espoota – AYY:n kuntavaalikampanja muistuttaa mm. opiskelija-asumisen tärkeydestä

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Tiedote 06.03.2017
Julkaistavissa heti

Kuntavaalit käydään reilun kuukauden päästä. Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on mukana rakentamassa tulevaisuuden Espoota. Aalto-Yliopiston ylioppilaskunnan opiskelijat ovat asettaneet seuraavalle valtuustokaudelle tavoitteita, jotka toteutuessaan rakentavat parempaa Espoota.

  • Espoon on luotava opiskelija-asuntorakentamista koskeva suunnitelma, jossa määritellään sitovat tavoitteet opiskelija-asuntojen tuotannolle. Lisäksi pidettävä kiinni siitä, että parkkipaikkanormin lievennys pysyy voimassa Otaniemessä uusia opiskelija-asuntokohteita rakennettaessa. AYY on valmis rakentamaan uusia koteja heti, kun tontit ovat tiedossa.
  • Kaikille alle 25-vuotiaille espoolaisille tulee tarjota maksuton ehkäisy.
  • Kaupunkipyöräkokeilu tulee laajentaa koko Espooseen ja etenkin Otaniemeen, jolloin se on käytettävissä yhdessä Helsingin kaupunkipyörien kanssa. Pyöräilyä on tuettava ja kehitettävä sujuvan liikenteen takaamiseksi.
  • AYY tukee pääkaupunkialueen yliopistokampuksia yhdistävän Tiederatikan toteutumista.
  • Espoon tulee panostaa T3-alueen eli Otaniemi-Keilaniemi-Tapiola -alueen kehittämiseen. Kaupungin täytyy tukea startup-yrityksiä ja muita yrittäjiä, jotta mahdollisimman moni heistä tulee ja jää toimimaan Espooseen.

AYY:n kuntavaalikampanja näkyy kampuksilla erilaisina tapahtumina maaliskuun ajan ja yhtenä sen keskeisenä tavoitteena on kannustaa Aallon opiskelijoita äänestämään ja vaikuttamaan oman asuinkuntansa tulevaisuuteen.

Lue lisää tavoitteista osoitteesta ayy.fi/kuntavaalit 

#AYYvotes #Kuntavaalit2017

 

Lisätietoja:

AYY:n hallituksen kuntavastaava Oskar Niemenoja, oskar.niemenoja@ayy.fi p. 050 302 2963

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *