Hakukuulutus Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajaksi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta päättää 30.1.2017 avata haun Aalto-yliopiston hallinnon opiskelijaedustajiksi Aalto-yliopiston hallintoelimiin ja työryhmiin vuodelle 2017. Hallinnon opiskelijaedustajiksi voivat hakea Aalto-yliopiston opiskelijat.

Creative Sustainability -ohjelman ohjausryhmä

Kauppatieteen akateeminen komitea

Management and International Business Programme Committee

Entrepreneurship Programme Committee

Accounting Programme Committee

Yritysjuridiikan maisteriohjelman ohjelmaryhmä

Degree programme committee for Automation and Electrical Engineering

Degree Programme Committee for Nano and Radio Sciences

Insinööritieteiden korkeakoulun opetusosaamisen arviointiryhmä

Program Committee of Advanced Energy Systems

 

Haku aukeaa 30.1.2017 klo 15.00 ja päättyy 13.1.2017 klo 23.59, johon mennessä hakemusten tulee olla palautettuina. Hakeminen tapahtuu sähköisesti. Sähköiset hakulomakkeet löytyvät osoitteesta https://www.halloped.fi/fi . Hakijoille tarkoitettu ohjeisto hakemisesta sekä hallinnon opiskelijaedustajia koskeva ohjesääntö löytyvät Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan kotisivuilta osoitteesta http://www.ayy.fi/ylioppilaskunta/edunvalvonta/hallopedit/ .

Tieto hakeneiden nimistä luovutetaan Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan erityisaseman yhdistysten käyttöön suosituksien antamiseksi yhdistysten edustaman korkeakoulun hallinnon opiskelijaedustajien valinnassa.

Ylioppilaskunta toivoo hakijoiksi myös kansainvälisiä tutkinto-opiskelijoita sekä eri sukupuolten ja eri korkeakoulujen edustajia. Toimielimen kieli on suomi, ellei toimielimen kuvauksessa muuta todeta.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan hallitus valitsee hallinnon opiskelijaedustajat kokouksessaan helmikuussa.

 

Otaniemessä 30.1.2017

 

Susanna Koistinen
asiantuntija, koulutuspolitiikka

 

Lisätietoja: http://www.ayy.fi/ylioppilaskunta/edunvalvonta/hallopedit

Susanna Koistinen

asiantuntija, koulutuspolitiikka

susanna.koistinen@ayy.fi, +358 50 520 9438

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *