AYY hakee brändikoordinaattoria

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä ja sen piirissä toimii kymmeniä vapaaehtoisia ja järjestöjä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava.

Vuonna 2016 strategiaprosessien ja toiminnan suunnittelun myötä on muodostunut tarve luoda AYY:lle brändi, joka yhdenmukaistaa organisaation työskentelyä ja saa ylioppilaskunnan näyttämään sekä kuulostamaan yhtenäiseltä. AYY:n brändityö on projektina vuoden 2017 toimintasuunnitelmassa ja edustajisto on nimittänyt brändityöryhmän projektia varten.

Haemme nyt joukkoomme brändikoordinaattoria vastaamaan AYY:n brändityön strategisesta suunnittelusta. Työ on osa-aikainen noin 15h/vko ja määräaikainen 1.2.2017-30.6.2017 työn projektiluontoisuuden vuoksi. Työajasta ja -ajankohdasta voidaan myös sopia erikseen.

Edellytämme hakijalta brändistrategian tuntemusta, aiempaa kokemusta brändityöstä, Aalto-yhteisön tuntemusta sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Englannin- ja ruotsinkielen osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Lisäksi katsomme eduksi projektienhallinta- ja fasilitointitaidot.

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii itsenäistä otetta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittain joustavuutta työajoissa. Työ edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja, kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja omaksua uusia asioita sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan pe 20.1. klo 12.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut pyritään järjestämään tammikuun loppuun mennessä ja niiden perusteella AYY:n hallitus tekee päätöksen valittavasta henkilöstä. Palkkaus määräytyy ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja toimesta antaa tiedottaja Henna Palonen (henna.palonen(at)ayy.fi tai 050 5209 440 ti 17.1. klo 10-16 ja to 19.1. klo 10-16).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *