AYY etsii palvelupäällikköä

Palvelutoimintamme kaipaa reipasta ja asiakaslähtöistä uudelleenarviointia ja tavoitteenamme on nostaa jäsenpalvelutoimintamme uudelle tasolle vastaamaan jäsentemme muuttuvia tarpeita. Siksi haemmekin nyt uuteen tehtävään toimeen tarttuvaa ja organisointikykyistä palvelupäällikköä täydentämään rivejämme.

Tehtävässäsi työskentelet ylioppilaskunnan asiantuntijatiimissä pääsihteerin alaisuudessa. Olet vastuussa asunto- ja jäsenpalveluiden johtamisesta, kehittämisestä ja yhdenmukaistamisesta ja toivomme, että sinulla on kokemusta ja näkemystä palvelujen kehittämisestä. Palvelustrategiatyöhön saat selkeän johdon tuen ja toimintaasi viitoittavat Ylioppilaskunnan suunta – taustapaperi sekä uusi kiinteistöstrategiamme. Ymmärrys asuntojen vuokraustoiminnasta auttaa sinua työssäsi. Palvelupäällikkönä toimit innostavana esimiehenä asuntotoimistolle ja jäsenpalvelupisteiden työntekijöille.

Haku auki 30.11. saakka osoitteessa:  https://atalent.fi/avoimet-tyopaikat/palvelupaallikko/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *