AYY:n vuosijuhlat siirretään toukokuulle, lähde mukaan toteuttamaan niitä!

AYY:n hallituksen päätöksellä ylioppilaskunnan vuosijuhlat järjestetään jatkossa toukokuussa, Kukan päivän läheisyydessä olevana lauantaina. Ensi vuonna vuosijuhlat ovat siis 14.5.2016. Ajankohdan siirtämisen kautta haetaan helpotusta tapahtuman järjestämiseen liittyviin vaikeuksiin, sillä vuodenvaihteen läheisyys on tuonut lisähaasteita esimerkiksi avustavien vapaaehtoisten ja etenkin vastuussa olevan tuottajan työtehtäviin. Kevät tuo myös uusia mahdollisuuksia tapahtumanjärjestämiseen!

Mikäli olet kiinnostunut osallistumaan kuudennen vuosijuhlan toteutukseen, on aikasi koittanut. Vuosijuhlatoimikunnan haku aukeaa 7.4. ja sulkeutuu 28.4. osoitteessa ayy.fi/stop. Vuosijuhlatoimikunta järjestäytyy toukokuussa 2015 ja työskentelee toukokuun 2016 loppuun asti. Vuosijuhlatoimikuntaa luotsaa puheenjohtaja Sanna Unkuri, jolta voi kysyä tarkempia tietoja toimikuntaan liittyen sähköpostitse sanna.unkuri@ayy.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *