Tilavarausten tekeminen 18.8.2014 alkaen

Tilavarauspyynnön AYY:n kertavuokrattaviin tiloihin 18.8.2014-11.1.2015 väliselle ajalle voi tehdä uuden TILA-järjestelmän kautta (tila.ayy.fi) omia Aalto-tunnuksia käyttäen. Varaus vahvistetaan AYY:n päästä erikseen seuraavan arkipäivän aikana, jolloin tehty varaus näkyy kalenterissa vahvistamisen jälkeen sinisenä. Mikäli sinulla ei ole Aalto-tunnuksia tai haluat varata tilan kesän aikana ennen 18.8.2014, tilojen varaaminen tapahtuu seuraavasti: 

AYY:n Otaniemen palvelupiste hoitaa tilavarauksia aukioloaikoinaan arkisin klo 9.00 -16.00 (Otakaari 11, p. 050 520 9401 , ayy@ayy.fi). Tilojen varaaminen tulee hoitaa henkilökohtaisesti. Tilan varaaja on vastuussa tilasta varauksen ajan. Tilavarauspyynnön voi jättää myös tällä lomakkeella. (HUOM! Otaniemen jäsenpalveluiden aukioloaikoina (pääsääntöisesti ma-pe klo 9-16) palvelupisteessä tai puhelimitse tehtävät varaukset ovat etusijalla tällä lomakkeella jätettyihin varauspyyntöihin nähden. Lomakkeella tulleet varauspyynnöt vahvistetaan erillisellä sähköpostiviestillä ja lomakkeella tehdyt varauspyynnöt pyritään käsittelemään arkipäivisin klo 12 mennessä.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *