Tarkennus viikko- ja yhdistystiedotteiden käytänteisiin

AYY julkaisee viikoittain viikko- ja yhdistystiedotteita. Tiedotteiden tarkoituksena on jakaa yhteisölle tietoa AYY:n ja sen piirissä toimivien yhdistysten sekä ylioppilaskunnan yhteistyökumppaneiden toiminnasta.

Viikkotiedotteessa julkaistaan viikoittain noin 10 uutista. Uutiset käsittelevät jäsenten kannalta olennaisia asioita. Tällaisia voivat olla muun muassa opiskelijakorttia, opintotukea yms. opintososiaalisia asioita koskevat uutiset, opiskelijan arkeen vaikuttavat tiedotteet yliopistolta (sähköpostikatkot, tulostuspalvelut, olennaisten tilojen remontit jne.) sekä kiinnostavat ajankohtaiset tapahtumat yhteisöstä. Tiedot koskettavat mahdollisimman montaa AYY:n jäsentä. Viikkotiedotteessa julkaistaan myös liikuntatiedotteita.

Yhdistystiedotteessa on yhdistysten kannalta olennaisia uutisia. Tiedotteen vastaanottajina ovat nimenomaan yhdistykset yhdistyksinä eivätkä yksittäiset jäsenet. Yhdistystiedotteen uutinen voi olla esimerkiksi AYY:n koulutus- tai avustusilmoitus, talkootyöporukan rekrytoiminen tai yhdistysten tiedote toisilleen (esim. esimerkiksi tiedote lippujen varaamisesta yhdistyksenä).

Kaikki yhdistys- ja viikkotiedotteisiin toivotut tekstit voi jatkossa toimittaa osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi, josta viestintäasiantuntija ja tiedottaja jaottelevat tekstit oikeaan tiedotteeseen yllä kuvattujen linjojen mukaisesti.

HUOMIO! Yhdistystiedotteen DL on keskiviikkona klo 10:00 (ilmestyy perjantaina) ja viikkotiedotteen DL on torstaina klo 10:00 (ilmestyy seuraavan viikon maanantaina). Viive deadlinen ja ilmestymisen välillä johtuu siitä, että kaikki tekstit käännätetään ruotsiksi ja englanniksi. Huomioi uutisten kääntäminen myös tekstissäsi: Mikäli tapahtuma on suomenkielinen, kirjoita se auki myös tekstiisi tyyliin ”Seminaarin kieli on suomi” tai ”Osallistuminen vaatii suomenkielen taitoa”.

Mikäli sinulla on palautetta/kommentteja/kehitysideoita AYY:n tiedotteiden suhteen, voit lähettää myös niitä osoitteeseen tiedotteet@ayy.fi.  Viestintäasiantuntija Kati Penttinen ja tiedottaja Henna Lahti ottavat ajatuksenne ilolla vastaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *