AYY:n toiminta-avustusten haku ja yhdistysilmoitusten jättäminen on käynnistynyt

AYY:n yhdistysilmoitusten jättäminen ja toiminta-avustusten haku käynnistyi 1. maaliskuuta. Hakuaika päättyy 31.3. klo 23.59. Kaikkien rekisterissä olevien yhdistysten täytyy täyttää yhdistysilmoitus. Kahden peräkkäisen vuoden aikana täyttämättä jäänyt yhdistysilmoitus johtaa yhdistyksen poistamiseen AYY:n yhdistysrekisteristä. Toiminta-avustuksia voivat hakea kaikki AYY:n yhdistysrekisterin ensimmäiseen luetteloon hyväksytyt yhdistykset.  Lisätietoja jaettavista avustuksista saat osoitteestahttp://ayy.fi/apurahat-yhdistyksille/, josta löytyy avustusten jakoon käytetty pistemalli sekä edellisenä vuonna jaetut avustukset.

Avustusta voi hakea täyttämällä lomakkeen täällä. Samalla voi hakea myös korotettua toiminta-avustusta, jota myönnetään pääsääntöisesti kertaluontoisiin, erityisiin tapahtumiin tai projekteihin vuoden aikana. Lisätietoja ja apua yhdistysilmoituksen ja avustustenhaun kanssa saat järjestösektorilta, jonka tavoitat kätevästi osoitteesta jarjestoasiat@ayy.fi. Voit ottaa yhteyttä järjestöasiantuntijaan myös puhelimitse numerolla 050 520 9442. Puhelimitse tavoitat järjestöasiantuntijan parhaiten arkisin klo 10 – 14

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *