AYY hakee järjestö- ja viestintäasiantuntijan opintovapaan sijaista

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. AYY toimii kolmella kampuksella ja Otaniemessä sijaitsevalla keskustoimistolla. Yhteensä AYY työllistää noin 50 henkeä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava.

Haemme nyt joukkoomme

JÄRJESTÖ- JA VIESTINTÄASIANTUNTIJAN OPINTOVAPAAN SIJAISTA

20.1.2014 tai sopimuksen mukaan alkavaan, noin 18 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Järjestö- ja viestintäasiantuntija:

 • tukee ja neuvoo ylioppilaskunnan piirissä toimivia yli 200 järjestöä toiminnan pyörittämisessä
 • ylläpitää ylioppilaskunnan yhdistysrekisteriä ja huolehtii mahdollisista liittymisprosesseista
 • avustaa yhdistyksiä sääntöihin liittyvissä asioissa
 • huolehtii ylioppilaskunnan toiminta-avustusten jakamisesta yhdistyksille
 • suunnittelee ylioppilaskunnan koulutustoimintaa yhdistyksille
 • vastaa ylioppilaskunnan sisäisestä viestinnästä sekä yhdistyksille suunnatusta viestinnästä
 • toimii ylioppilaskunnan verkkosivujen päätoimittajana
 • koordinoi ylioppilaskunnan näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa
 • suorittaa muita esihenkilön tai hallituksen antamia tehtäviä sekä muita erikseen sovittavia tehtäviä

Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii itsenäistä otetta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittain joustavuutta työajoissa. Edellytämme hakijalta korkeakouluopintoja ja vastuualueiden tuntemusta. Lisäksi edellytämme erinomaista suullista ja kirjallista suomen- ja englannin taitoa. Ruotsin taito, ylioppilaskunta- tai järjestökokemus, yhdistyslain tuntemus sekä viestinnällinen osaaminen katsotaan eduksi.

Työaika tehtävässä on 37,5 tuntia viikossa. Alkupalkkaus on kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen kokopäiväisessä työsuhteessa alkaen noin 1750 euroa kuukaudessa ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen vaativuusryhmä III:n mukaisesti. Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan AYY:n pääsihteerille Janne Koskenniemelle keskiviikkoon 25.12.2013 kello 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi hakuajan päättymiseen mennessä. Haastattelut pyritään järjestämään 7.-15.1. välisenä aikana, minkä jälkeen AYY:n hallitus tekee päätöksen valittavasta henkilöstä.

Lisätietoja:

 • Pääsihteeri Janne Koskenniemi, p. 050 520 9415
 • Järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä, p. 050 520 9442
 • etunimi.sukunimi(at)ayy.fi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta
Otakaari 11, 02150 ESPOO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *