AYY hakee koulutuspoliittista asiantuntijaa

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on lähes 15 000 opiskelijan edunvalvonta- ja palveluorganisaatio. AYY toimii kolmella kampuksella ja Otaniemessä sijaitsevalla keskustoimistolla. Yhteensä AYY työllistää n. 50 henkeä. AYY on ylioppilaskuntakentällä nuori ja innovatiivinen toimija, jossa pääsee toteuttamaan omia ideoita ja luomaan uutta. Työympäristönä AYY on nuorekas ja erittäin joustava.

Haemme nyt joukkoomme koulutuspoliittista asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 13.1.2014 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Asiantuntija toimii ylioppilaskunnan edunvalvontatehtävissä koulutuspoliittisella sektorilla. Lisäksi ylioppilaskunnassa toimii toinen asiantuntija koulutus- ja sosiaalipoliittisella sektorilla. Palkattavan asiantuntijan toimenkuvaan kuuluu edunvalvonta yliopistossa ja kansallisessa koulutuspolitiikassa esimerkiksi opintohallinnon, opiskelijavalinnan, opiskelijapalautteen ja opiskelijoiden tietojärjestelmien alueella. Tehtäviin kuuluu toimiminen työryhmissä näillä vastuualuilla ja niihin liittyvä lausuntotyö. Lisäksi asiantuntija on vastuussa hallinnon opiskelijaedustajien valinnasta ja koulutuksesta, yhteistyöstä opiskelijoiden ja opiskelijajärjestöjen kanssa koulutuspolitiikan alueella sekä opiskelijoiden oikeusturvaan liittyvistä kysymyksistä ja opiskelijaneuvonnasta oikeusturvaan liittyvissä kysymyksissä. Palkattavan henkilön ja nykyisten toimenhaltijoiden toimenkuvat ovat sovitettavissa osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Työhön kuuluu monipuolisesti asioihin perehtymistä, ylioppilaskunnan linjausten valmistelua ja linjausten mukaista vaikuttamistyötä sekä opiskelijoiden näkökulman edustamista eri sidosryhmien tapaamisissa. Edunvalvontaa tehdään paikallisesti Aalto-yhteisössä, alueellisesti pääkaupunkiseudulla ja valtakunnallisesti. Työskentely ylioppilaskunnassa vaatii itsenäistä otetta, innostuneisuutta ja oma-aloitteisuutta, päätösten tehokasta toimeenpanoa sekä ajoittain joustavuutta työajoissa. Edellytämme hakijalta monipuolista kokemusta, yliopisto-opintoja ja vastuualueiden tuntemusta. Tehtävänkuvaan liittyvän lainsäädännön tuntemus, englannin ja ruotsin taito sekä ylioppilaskunta- tai järjestökokemus katsotaan eduksi. Työ edellyttää kykyä hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja omaksua uusia asioita sekä taitoa sopeutua muuttuviin tilanteisiin.
Työaika tehtävässä on 37,5 tuntia viikossa. Alkupalkkaus on kokemuksesta ja koulutuksesta riippuen kokopäiväisessä työsuhteessa alkaen n. 1750 euroa kuukaudessa ylioppilaskuntia sitovan työehtosopimuksen vaativuusryhmä III:n mukaisesti. Tehtävään valittavalla on mahdollisuus hakea asumaan ylioppilaskunnan hallinnassa oleviin asuntoihin.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan AYY:n pääsihteerille Janne Koskenniemelle 16.12.2013 kello 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi(at)ayy.fi. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut pyritään järjestämään 7.1.-10.1.2013 ja niiden perusteella AYY:n hallitus tekee päätöksen valittavasta henkilöstä. Valittavan henkilön toivotaan olevan valmis osallistumaan halloped-koulutuksiin ja perehdytykseen viikolla 3.

Lisätietoja toimesta antavat pääsihteeri Janne Koskenniemi (janne.koskenniemi(at)ayy.fi, 050 520 9415) ja koulutuspoliittinen asiantuntija Juha Isotalo (juha.isotalo@ayy.fi, 050 5209438).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *