Keväällä 2013 kandiksi valmistunut, vastaa Aalto-yliopiston kandikyselyyn!

keväänkandi_FI

Kaikilla kevään 2013 kandeilla on nyt 30.9.-18.10.2013 aikaa vastata palautekyselyyn opinnoistaan. Kaikki kandidaatintutkinnon keväällä 2013 suorittaneet Aalto-yliopiston opiskelijat ovat saaneet aalto.fi-mailiinsa pyynnön vastata viestissä olevaan palautekyselyyn. AYY toivoo yhdessä Aalto-yliopiston kanssa, että kaikki kyselyn saaneet vastaavat siihen.

Jokainen vastaus kertoo yliopistolle enemmän siitä, miten opetusta voidaan kehittää. Nyt kandeille sähköpostilla lähetty kysely on myös ensimmäinen, jonka perusteella opetus- ja kulttuuriministeriö jakaa yliopistoille osan niiden perusrahoituksesta.

Kysely toteutettiin ensimmäisen kerran keväällä 2013. Sen tulosten mukaan Aalto-yliopistossa kandidaatin tutkinnon suorittaneet arvostavat keskimääräistä enemmän vaihto-opiskelua ja pitävät kansainvälistä kokemusta erittäin tärkeänä tulevan uran kannalta. Aalto-yliopistossa opiskelevat ovat myös keskimääräistä enemmän töissä opintojen aikana ja työ on keskimääräistä useammin yhteydessä alaan johon opiskelija on kouluttautumassa. Lisäksi vastaajat toivoivat enemmän palautetta opettajilta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) tulee jakamaan yliopistoille vuodesta 2015 eteenpäin noin 48 miljoonaa euroa niiden perusrahoituksesta opiskelijoiden tyytyväisyyden perusteella.

Se tyytyväisyys mitataan tällä kyselyllä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *