AYY:n kalustetuille asunnoille omat asuntojononsa

AYY:n kalustetuille asunnoille on tehty Campus-järjestelmään omat hakujononsa. Kalustettuja asuntoja voi nyt hakea suoraan oman jononsa kautta. Vaihto-opiskelijat ovat etusijalla kalustettuja asuntoja jaettaessa. Perustutkinto-opiskelijoille osoitetaan kalustettuja asuntoja vain jos niitä jää jäljelle asuntoja haluavien vaihto-opiskelijoiden jälkeen.

Kalustettuihin asuntoihin kirjoitetaan vain määräaikaisia vuokrasopimuksia, maksimikesto yksi vuosi. Näin varmistetaan, että lukukausien alussa on aina tarjota mahdollisimman paljon kalustettuja asuntoja uusille vaihto-opiskelijoille.

Ensimmäiset kalustettujen asuntojen jonon kautta tarjotut asunnot vapautuvat 1.1.2014. Kalustettua asuntoa haluavien vaihto-opiskelijoiden kannattaa tehdä hakemus ennen 15.11.2013. Tämän päivän jälkeen kaikki vaihto-opiskelijoiden tekemät hakemukset hyväksytään jonoon ja niiden keskinäinen järjestys arvotaan. Hakeminen kalustettujen asuntojen jonoon on mahdollista myös tämän jälkeen, mutta 15.11.2013 jälkeen tehdyt hakemukset ovat kaikkia arvontaan ehtineitä hakemuksia huonommassa asemassa jonossa.

Kevään vaihto-opiskelijoiden hakemuksia ei lisätä jonoon laisinkaan ennen 15.11.2013. Tätä ennen ne odottavat hyväksymistä Campus-järjestelmässä.

Vuonna 2014 Helsingin kohteiden kalustetut asunnot tarjotaan pääasiassa Aalto BIZin osoittamille vaihto-opiskelijoille.

Katso myös: http://ayy.fi/wp-content/uploads/asumisen_pisteytys_A4.pdf

Kommentteja ja kysymyksiä voi esittää asumisen asiantuntija Jaakko Koivulalle (etunimi.sukunimi@ayy.fi).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *