Ongelmia AYY:n sähköpostilistoissa

AYY:n sähköpostilistoista vastaava palvelin on poissa käytöstä levyjärjestelmän rikkoontumisen vuoksi. Tämän hetken tiedon mukaan torstaina pitäisi selvitä, saadaanko järjestelmästä palautettua viimeisin versio vai joudutaanko käyttämään vanhempaa varmuuskopiota.

Tällä välin saapuvat viestit jäävät jonoon ja ne välitetään listoille järjestelmän palautuksen jälkeen. Aikataulua päivitetään tarpeen mukaan ayy.fi-sivustolla, kun uutta tietoa tilanteesta saadaan.

Ongelma koskee @list.ayy.fi-päätettä ja joidenkin yhdistysten omia verkkotunnuksia käyttäviä listoja. @ayy.fi –päätteiset sähköpostit toimivat normaalisti.

Päivitys 24.5.2013. Järjestelmän levyt ovat edelleen analysoitavina tietojen palautuksen osalta ja uusimman tiedon mukaan tämän tulisi valmistua viimeistään maanantaina, mahdollisesti jo tänään. Tämän jälkeen tiedämme lisää. Pahoittelut viivästyksestä. Lisätietoja tarvittaessa osoitteesta tietotekniikka@ayy.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *