Valmistuitko kandiksi 2012? Anna opetuksesta palaute yliopistojen kandipalautekyselyssä

Kandipalaute
Oletko valmistunut kandiksi 2012? Anna opiskelijapalautetta!

Kaikki kandidaatintutkinnon vuonna 2012 suorittaneet Aalto-yliopiston opiskelijat ovat saaneet aalto.fi-mailiinsa pyynnön vastata viestissä olevaan palautekyselyyn. AYY toivoo yhdessä Aalto-yliopiston kanssa, että kaikki kyselyn saaneet vastaavat siihen. Jos valmistuit kandiksi viime vuonna, olet mukana ja sinulla on tästä maanantaista 13.5.2013 toukokuun loppuun asti aikaa vastata.

Kurssipalaute ja tämä kandipalaute ovat suorimpia keinoja, joilla voit kertoa yliopistolle miten se onnistuu opetustehtävässään. Sama kysely tehdään kaikille muillekin yliopistoille. Opetus- ja kulttuuriministeriö (OKM) tulee myös jakamaan yliopistoille vuodesta 2015 eteenpäin 50 miljoonaa euroa niiden perusrahoituksesta opiskelijoiden tyytyväisyyden perusteella. Se tyytyväisyys mitataan tällä kyselyllä.

Yhdestä kyselyn osasta saa myös vastapalautteen, jossa vastaaja näkee suoraan, miten hänen vastauksensa sijoittuvat suhteessa aiemmin vastanneisiin opiskelijoihin. Palautekyselystä vastaa opetus- ja kulttuuriministeriön YOPALA-hanke ja sen toteuttaa korkeakoulutukseen erikoistunut saksalainen CHE Consult GmbH.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *