AYY asunnottomien opiskelijoiden apuna

AYY:n hätämajoituskoordinaattorina toimii 6.8. ja 1.10. välisenä aikana Vera Moshina. Hätämajoituskoordinaattori auttaa kaikkia niitä AYY:n jäseniä, joilla on ongelmia saada itselleen asunto syksyksi 2012. Hätämajoituskoordinaattori neuvoo asunnon etsimisessä, järjestää tilapäistä majoitusta ja muuten auttaa asuntoasioihin liittyen.

Hätämajoituskoordinaattori on tavattavissa AYY:n asuntotoimistossa Otaniemessa ainakin seuraavina aikoina:

7.8.- 29.8. välisenä aikana klo 12-14.

30.8. – 15.9. välisenä aikana klo 12-16.

16.9. – 1.10. välisenä aikana klo 12-14.

Muina aikoina sopimuksen mukaan.

Yhteystiedot:

Puhelin: 050 520 9413

Sähköposti: emergencyhousing(at)ayy.fi

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta järjestää lisäksi tilapäistä hätämajoitusta omissa tiloissaan syyskuun aikana. Jos epäilet tarvitsevasi lyhytaikaista hätämajoitusta, ota yhteyttä hätämajoituskoordinaattoriin. Hätämajoituskoordinaattori ottaa vastaan pyynnöt hätämajoituksesta ja neuvoo käytännön järjestelyistä. Hätämajoitukseen ei pääasiassa oteta varauksia kovin paljon etukäteen, vaan AYY haluaa säästää paikat akuutisti asunnottomien opiskelijoiden varalle.

Hätämajoituskoordinaattori päivittää myös jatkuvasti AYY:n omaa tietopankkia asunnon etsimisestä pääkaupunkiseudulla. Tietopankki löytyy osoitteesta: http://ayy.fi/asuminen/asunnon-hakeminen-muualta/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *