Yhdistystiedote 14/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 14/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

  1. Ilmoita tapahtumasi AYY:n lukuvuosikalenteriin 2012-2013
  2. AFYE tarjoaa rahoitusta tapahtumien järjestämiseksi
  3. Flob naisten salibandyjoukkueet hakevat uusia pelaajia!
  4. Uusi verkkopalvelu Osuma etsii avustajia

1. ILMOITA TAPAHTUMASI AYY:N LUKUVUOSIKALENTERIIN 2012-2013

AYY:n piirissä toimivilla yhdistyksillä ja toimijoilla on mahdollista ilmoittaa tärkeitä tapahtumapäivämääriään ylioppilaskunnan lukuvuosikalenteriin. Tapahtumia voi ilmoittaa alle linkitettyn google docs –tiedoston kautta sunnuntaihin 27.5.2012 saakka. Lisätkää tapahtumanne oikean kuukauden alle aikajärjestyksessä. Kirjoittakaa teksti, jonka haluatte kalenteriin, ”Tapahtuman nimi/Teksti” –sarakkeeseen (taustaväriltään keltainen). Huomioikaa ystävällisesti, että yhdelle riville mahtuu maksimissaan 25 merkkiä tekstiä, välit mukaan lukien. Mieti kirjoittaessasi, montako riviä omasta kalenteristasi haluat ”tuhlattavan”. Kalenterista tulee kolmikielinen, joten ota myös tämä huomioon tekstiä suunnitellessasi.

Jos samalla päivälle samaan aikaan on merkattu useita tapahtumia, kalenteriin päätyy se, joka koskettaa suurinta osaa opiskelijoista. Tiedosto on muokattavissa annettuun deadlineen 27.5.2012 asti, johon saakka voitte käydä tekemässä tapahtumiinne muutoksia. Täyttäkää sarakkeet huolellisesti, ja tarkistakaa ja tuplatarkistakaa, että tiedot ovat oikein. Muistakaa täyttää taulukkoon myös tieto siitä, kuka tapahtuman järjestää.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0ArnDlXGvbkaXdDhCZm9Wdkw1N3hwNDg3YUhjTUM2aHc

Kysymyksiä ja kommentteja ottaa vastaan AYY:n tiedottaja Henna Lahti (henna.lahti@ayy.fi tai 050 5209440).

2. AFYE TARJOAA RAHOITUSTA TAPAHTUMIEN JÄRJESTÄMISEKSI

Aalto First Year Experience (AFYE) on Aalto-yliopiston tarjoama kokonaisuus, jonka tavoitteena on toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi yliopistoon, ja avata ikkuna erilaisiin Aallon tarjoamiin mahdollisuuksiin tieteenalarajoihin takertumatta. AFYE tarkoittaa kaikkea sitä, mikä liittyy uuden opiskelijan vastaanottamiseen osaksi Aalto-yhteisöä ensimmäisen opiskeluvuotensa aikana. Koulujen orientaatiot ja tutortoiminta ovat osa AFYE:n konseptia. Lisäksi järjestämme erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia sekä tiedotamme sivuillamme erilaisista uutta opiskelijaa koskevista mahdollisuuksista.

AFYE kutsuu opiskelijajärjestöt, killat ja yhdistykset mukaan luomaan uusille opiskelijoille huikea ensimmäinen vuosi ja näyttämään, mitä kaikkea Aalto pitää sisällään. AFYE tarjoaa rahoitusta Aallon uusille opiskelijoille kohdistettujen tapahtumien järjestämiseksi tulevan lukuvuoden aikana. Katso lisätietoa AFYE:n Into-sivuilta: https://into.aalto.fi/pages/viewpage.action?pageId=6316093.

3. FLOB NAISTEN SALIBANDYJOUKKUEET HAKEVAT UUSIA PELAAJIA!

Otaonnela Floorball Ry:n naisten salibandyjoukkueet hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Joukkueista FLOB Lady1 pelaa 2. divisioonassa ja FLOB Lady2 sekä Lady3 (uusi joukkue) 4.divisioonassa.

Lady1:ssä pelaa jo useamman salibandyvuoden konkareita hyvällä fiiliksellä. Joukkueen tavoitteena on ylläpitää laadukasta salibandya ja pysytellä sarjakärjessä. Hakijoilta toivotaan reipasta ja iloista asennetta ja huumorimieltä. Aikaisempi pelikokemus on välttämätöntä, koska joukkue toimii pelaajavetoisesti. Joukkueeseen haetaan muutamaa kenttäpelaajaa ja mahdollisesti toista maalivahtia.

Lady2:n ja uuden Lady3-joukkueen tavoitteena on nousu 3. divisioonaan kaudella 2012-2013. Molemmilla joukkueilla on valmentaja. Joukkueisiin haetaan jo pelikokemusta omaavia, motivoituneita ja kehittymishaluisia kenttäpelaajia, joilla on asenne kohdallaan. Lady3:seen haetaan lisäksi maalivahtia.

Joukkueiden try outit järjestetään:

  • Lady1 ma 7.5.  + to 24.5.
  • Lady3 to 10.5. + ma 14.5.
  • Lady2 to 17.5. + ma 21.5.

Maanantain vuorot Hakaniemen Arena Centerissä (Sörnäisten rantatie 6, Helsinki) klo 19-20.30, torstain vuorot Otahallilla (Otaranta 6, Espoo) klo 20-21. Mahdollisuuksien mukaan ilmoita osallistumisestasi try outteihin etukäteen!

Lisätietoja ja yhteystiedot: http://flob.ayy.fi/uudet_pelaajat/

4. UUSI VERKKOPALVELU OSUMA ETSII AVUSTAJIA

Fonecta on starttaamassa uutta verkkopalvelua  nimeltä ”Osuma” (löytyy osoitteesta osuma.fi). Nyt tarvitsemme avuksemme eteviä, yritysten palveluiden kehittämisestä kiinnostuneita kirjoittajia saadaksemme palvelun hyvälle kasvu-uralle ja mahdollisimman luotettavaksi ennen isompaa lanseerausta. Osuma.fi on palvelu, joka tarjoaa kuluttajille luotettavaa ja puolueetonta tietoa eri yritysten palveluista – olivat ne sitten ravintoloita, autokorjaamoja, remonttialan yrityksiä tai vaikkapa vaatekauppoja. Palvelu listaa kuluttajien tarvitsemat palvelut, esim. helsinkiläiset ravintolat, paremmuusjärjestykseen niiden saamien kuluttaja-arvioiden perusteella. Palvelu on kuluttajille sekä yrityksille ilmainen.

Jotta palvelusta muodostuisi mahdollisimman luotettava, tarvitsemme sinne luonnollisesti mahdollisimman suuren määrän arvioita eri yrityksistä. Tähän tarvitsemme nyt hieman taitavien kirjoittajien apua, sillä haluamme että palvelu toimii jo sen lanseerausvaiheessa mahdollisimman hyvin ja arvioiden määrä on niin suuri, että kanta on luotettava. Arvioita palvelussa on jo varsin mukavasti, mutta etenkin pitkien, 500 merkin tai yli, arvioiden saaminen on toistaiseksi ollut himppasen haastavaa ja nimenomaan siihen haen nyt apua. Homman nimi olisikin löytää nyt muutama tehokasnäppiksinen iskuryhmä, jotka käyttävät pk-seudun palveluita joka tapauksessa jo arkielämässään, mutta jotka nyt sitoutuisivat touko-kesäkuuksi kirjoittamaan meille näitä pitempiä arvioita – ja luonnollisesti saisivat siitä yhteisölleen/järjestölleen yhdessä sovittavan korvauksen. Palvelussa esiinnytään omalla nimellä (etunimi + sukunimen alkukirjain) ja mieluusti myös kuvalla, joten tähän pitää myös olla valmis. Fiilistä sekä profiilista että arvioista voi käydä katsomassa esim. allekirjoittaneen profiilista täällä: http://www.osuma.fi/profile/1334815.

Mikäli koet, että tällainen homma olisi omalle viiteryhmällesi luontainen ja kiinnostava, ota pika pikaa yhteyttä! Haluamme saada homman rullaamaan heti toukokuun alkupuolelta, eli nopeat syövät jne. Lisätiedot: Hanna Isohanni-Nikula, 040 777 4241, hanna.isohanni-nikula@fonecta.com.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).