Yhdistystiedote 1/2012

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 1/2012. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Tästä se vuosi lähtee jälleen käyntiin! Piakkoin alkaakin taas toiminta-avustusten haku AYY:lta, joten virkistäkääpä jo nyt yhdistyksenne muistia ja lukekaa läpi ayy.fi:n sivu http://ayy.fi/ apurahat-yhdistyksille/.

  1. Otaxin pääylläpitäjäilmoitukset on tehtävä 29.3. mennessä
  2. TTER:n vuoden ensimmäinen hakukierros on käynnissä, DL sunnuntaina 29.1.
  3. Kevätkauden abi-infoilijakoulutukset odottavat sinua
  4. Tervetuloa PSK Kuplan Laitesukelluksen peruskurssille ja laitesukelluskokeiluun 2012
  5. Polyteknikkojen Ilmailukerho järjestää purjelentokoulutuksen (GPL)

1. OTAXIN PÄÄYLLÄPITÄJÄILMOITUKSET ON TEHTÄVÄ 29.3. MENNESSÄ

Niiden tilien osalta, joilta ilmoituksia ei ole tehty, lukkiutuvat tunnukset sunnuntaina 1. huhtikuuta. Kuukauden kuluttua tästä myös tilillä olevat nettisivut suljetaan.

Jättäkää siis ilmoituksenne ajoissa, ja tehkää ne huolellisesti. Ilmoituksen voi tehdä osoitteessa http://yhdistykset.ayy.fi/yllapitajailmoitus/

Otax on AYY:n yhdistyksille suunnattu webhotellipalvelin, josta lisätietoa löytyy osoitteesta http://ayy.fi/yhdistyksille/it-palvelut.

2. TTER:N VUODEN ENSIMMÄINEN HAKUKIERROS ON KÄYNNISSÄ, DL SUNNUNTAINA 29.1.

Uusi vuosi, uudet kujeet? Hae avustusta TTER:lta! Rahasto voi myöntää avustuksia kaikille AYY:n jäsenille ja sen yhteydessä toimiville yhteisöille. TTER tukee toimintaa, joka tavoittelee tähtiä, saa muut innostumaan mukaan, kuuluu ja näkyy.

Vuoden ensimmäinen hakukierros on avattu. Hakuaika päättyy sunnuntaina 29.1.2012 klo 23.59. Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyvät rahaston nettisivuilta http://tter.ayy.fi/. Avustusta haetaan nettilomakkeella, joka löytyy osoitteesta: http://tter.ayy.fi/hae-avustusta/

Kannattaa myös muistaa, että pieniä, nopealla aikataululla toteutettavia projekteja varten on avoinna TTER:n jatkuvasti auki oleva kevennetty haku aina toukokuun loppuun asti! Kevennetyn haun kautta voi anoa korkeintaan 300 euron avustussummia lähettämällä lyhyen hakemuksen sähköpostitse.

Tarkempia tietoja löytyy TTER:n nettisivuilta osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Lisätietoja voi kysellä myös sähköpostitse osoitteesta tter@list.ayy.fi.

3. KEVÄTKAUDEN ABI-INFOILIJAKOULUTUKSET ODOTTAVAT SINUA

Miltäpä kuulostaisi, jos saisit lähteä käymään entisessä lukiossasi moikkaamassa vanhoja tuttuja, kertomaan uusista opiskelukuvioistasi ja saisit siitä hyvästä hieman taskurahaa?
– No mukavaltahan se!

Joka lukuvuosi Aalto-yliopiston opiskelijat kiertävät lukioissa, messuilla ja varuskunnissa kertomassa yliopisto-opiskelusta mahdollisille tuleville fukseille, ja tätä varten tarvitaan paljon reippaita infoilijoita. Otaniemen abi-infoilijakoulutukset järjestetään pe 10.2. klo 8-12 sekä klo 12-16 (toinen 4h koulutuksista riittää!). Koulutuksessa käydään läpi Aallon hakumenettelyjä, hakuaikoja ja muutamia opiskelijavalintojen erikoistapauksia, sekä itse esiintymistä. Kannattaa huomioida, että vain koulutuksen käyneet voivat saada palkkaa+matkakulut pitämistään infoista.

Ilmoittautumiset 6.2. mennessä osoitteessa https://www.webropolsurveys.com/S/4083682A6191C535.par.

Lisätietoja antaa Aalto-yliopiston hakijapalveluiden Hilla Pohjalainen, etunimi.sukunimi@aalto.fi.

4. TERVETULOA PKS KUPLAN LAITESUKELLUKSEN PERUSKURSSILLE JA LAITESUKELLUSKOKEILUUN 2012

Kevään kurssin info-luento järjestetään tiistaina 7.2.2012 klo 17.00 Aalto yliopiston Rakennus- ja ympäristötekniikan talolla osoitteessa Rakentajanaukio 4 A. Info-luento kestää noin pari tuntia. Luennolla käydään läpi kurssin sisältö, aikataulu sekä mitkä ovat kurssin osallistumisen edellytykset ja ilmoittaudutaan kurssille. Lisäksi saat tietoa Kuplan toiminnasta.

Kurssin luennot ja allasharjoitukset tullaan pääsääntöisesti pitämään tiistai-iltaisin kevään aikana ja kurssi päättyy toukokuussa pidettävään avovesileiriin. Vuoden 2012 kurssin hinta on 390e. Alennettu opiskelijahinta 360 eur on voimassa opiskelijalle, jolla on voimassa oleva yliopistotason opiskelijakortti.

Järjestämme kurssin aloituksen yhteydessä ti 7.2. myös laitesukelluskokeilun. Tapahtumassa saat perustietoa sukellusharrastuksesta ja pääset kokeilemaan laitesukeltamista uima-altaassa kokeneen kouluttajan johdattamana. Kokeilun jälkeen ehdit vielä halutessasi mukaan kevään kurssille.

Laitesukelluskokeiluun osallistuminen ei velvoita osallistumaan kurssille. Laitesukelluskokeiluun tulee ilmoittautua etukäteen, koska paikkoja on tarjolla rajoitettu määrä. Mikäli haluat osallistua laitesukelluksen peruskurssille, mutta et introsukellukselle, sinun ei tarvitse ilmoittautua – tulet vain paikalle aloitusluennolle.

Kurssin nettisivut on avattu osoitteessa: http://kupla.kyla.fi/tiki-index.php?page=LSPK+2012.

Lisätietoa laitesukelluskokeilusta sekä ilmoittautuminen osoitteessa: http://kupla.kyla.fi/tiki-index.php?page=INTRO+2012. Huomioithan, että kurssi ja laitesukelluskokeilu järjestetään vain suomenkielellä.

5. POLYTEKNIKKOJEN ILMAILUKERHO JÄRJESTÄÄ PURJELENTOKOULUTUKSEN (GPL)

Oletko koskaan haaveillut lentämisestä? Jos olet, niin nyt sinulla olisi täydellinen mahdollisuus aloittaa purjelennon harrastus, sillä PIK järjestää tänä keväänä taas purjelentolupakirjakurssin!

Kurssin esittely ja teoriaosuus alkaa 30.1.2012 18.00 Otaniemessä ja lento-osa järjestetään myöhemmin keväällä Räyskälässä. Teoriakurssi maksaa 150€ ja siihen sisältyy opetus (43 oppituntia) ja kurssimateriaali.

Kurssille osallistuminen edellyttää jäsenyyttä kerhossa ja jäseneksi voi liittyä kuukausikokouksessa, joka pidetään seuraavan kerran 25.1.2012 alkaen klo 18. Paikkana on Ossinlinna.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen kurssille: purjelento@pik.fi ja www.pik.fi.

HALUATKO OMAN UUTISESI YHDISTYSTIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).