Yhdistystiedote 12/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 12/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se itsellesi täältä. Ohjeet yhdistystiedotteen käyttämisestä ovat tiedotteen lopussa.

Enää 55 päivää AYY:n yhdistyskoulutukseen!

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Seuraava yhdistyskoulutus järjestetään torstaina 8.12.2011
  2. TTER:n hakulomakkeen kanssa ongelmia
  3. Tule tienaamaan rahaa yhdistyksellesi Teekkarisillikselle
  4. Kiipeilykerho Orankin seinäkiipeilyn alkeiskurssit ja Boulderointi-intro

1. SEURAAVA YHDISTYSKOULUTUS JÄRJESTETÄÄN 8.12.2011

Seuraava AYY:n yhdistyskoulutus on päätetty järjestää torstaina 8. joulukuuta klo 16.30 – 19.30 Design Factoryn tiloissa. Jo nyt kannattaa laittaa päivämäärä kalenteriin muistiin! Koulutuksen sisältöä suunnitellaan parhaillaan ja voitkin lähettää oman ideasi koulutuksen suhteen sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Tarkoituksena on järjestää aiempaa monipuolisempi koulutus, jossa on yksilöidympää ohjelmaa mm. puheenjohtajille ja tiedottajille.

Erittäin tärkeä koulutus on etenkin yhdistysten uusille toimijoille, joita monissa syyskokouksissa tänä syksynä yhdistyksiin rekrytoidaan. Koulutuksessa julkistetaan myös upouusi AYY:n yhdistysopas suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

2. TTER:N HAKULOMAKKEEN KANSSA ONGELMIA

TTER:n hakulomakkeen kanssa on ilmennyt ongelmia, joissa hakemus ei tuntemattomasta syystä ole tallentunut tietokantaan. Varmuuden vuoksi kaikkia avustuksen hakijoita toivotaan toimittamaan hakemuksensa sähköpostitse osoitteeseen tter@list.ayy.fi.

Helpoiten tämä onnistuu välittämällä sähköpostiin saadun varmistuksen edelleen TTER:lle. Tee siis tämä, vaikka olisitkin saanut kyseisen varmistusviestin, sillä hakemus ei tästä huolimatta ole välttämättä tallentunut TTER:n tietokantaan. TTER pahoittelee ylimääräistä vaivaa.

3. TULE TIENAMAAN RAHAA YHDISTYKSELLESI TEEKKARISILLIKSELLE

Teekkarisillis järjestetään Servin Mökissä 5.11. klo 12-18. Nyt etsimme reipasta poppoota vastaamaan silliksen käytännösjärjestelyistä korvausta vastaan. Tämä on oiva tilaisuus kassan kartuttamiseen esimerkiksi excuporukalle!

Tehtävät pähkinänkuoressa:

  • Järjestää Smökki juhlakuntoon ennen kemuja; ruuat, bändikamat, muut extrat…
  • Ylläpitää tarjoiluja ja Smökin juhlakuntoa silliksen aikana
  • Kolata juhlakunnoton Smökki takaisin kuntoon bileiden jälkeen
  • Apuna myös työfukseja
  • Teekkarijaosto hoitaa etukäteisjärjestelyt

Lähettäkää vapaamuotoinen tarjous 23.10. mennessä siitä, millä hinnalla olisitte valmiita pyöräyttämään silliksen kasaan. Hinnan ei tule sisältää sillikseen uppoavia kuluja.

Kysymykset ja tarjoukset voi lähettää sillisvastaaville Anulle (anu.juvonen@ayy.fi) ja Laurille (lauri.ikonen@ayy.fi).

4. KIIPEILYKERHO ORANKIN SEINÄKIIPEILYN ALKEISKURSSIT JA BOULDEROINTI-INTRO

Kiipeilykerho Oranki järjestää 22.10. ja 19.11. yhteensä neljä seinäkiipeilyn alkeiskurssia. Peruskurssi antaa valmiudet itsenäiseen ja turvalliseen kiipeilyyn sisäseinillä. Kurssilta saa todistuksen, jota vaaditaan useilla sisäseinillä. Kurssille mahtuu 12 osaanottajaa ja kurssin hinta on 30€. Ilmoittautuminen www.oranki.fi.

Oranki järjestää Boulderointi-intron Boulderkeskus Konalassa keskiviikkona 19.10. Tule tutustumaan kiipeilyyn ja Orankin toimintaan! Intro maksaa normaalin kiipeilykäynnin verran (9€) ja hintaan sisältyy ilmainen kiipeilykenkävuokra. Erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa kaikille kiinnostuneille, nähdään 18:00 BK Konalassa. Yhteystiedot: http://konala.boulderkeskus.com/.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *