Yhdistystiedote 11/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 11/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se itsellesi täältä. Ohjeet yhdistystiedotteen käyttämisestä ovat tiedotteen lopussa.

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Seuraava yhdistyskoulutus järjestetään torstaina 8.12.2011
  2. AYY:n yhdistysohjesääntöä päivitettiin
  3. TTER:n kolmas hakukierros päättyy sunnuntaina 9.10
  4. Smökin äänentoisto ja tilavarausten peruminen

1. SEURAAVA YHDISTYSKOULUTUS JÄRJESTETÄÄN 8.12.2011

Seuraava AYY:n yhdistyskoulutus on päätetty järjestää torstaina 8. joulukuuta klo 16.30 – 19.30 Design Factoryn tiloissa. Jo nyt kannattaa laittaa päivämäärä kalenteriin muistiin! Koulutuksen sisältöä suunnitellaan parhaillaan ja voitkin lähettää oman ideasi koulutuksen suhteen sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Tarkoituksena on järjestää aiempaa monipuolisempi koulutus, jossa on yksilöidympää ohjelmaa mm. puheenjohtajille ja tiedottajille.

Erittäin tärkeä koulutus on etenkin yhdistysten uusille toimijoille, joita monissa syyskokouksissa tänä syksynä yhdistyksiin rekrytoidaan. Koulutuksessa julkistetaan myös upouusi AYY:n yhdistysopas suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi.

2. AYY:N YHDISTYSOHJESÄÄNTÖÄ PÄIVITETTIIN

Ylioppilaskunnan edustajisto hyväksyi kokouksessaan 14.9.2011 hallituksen esittämät yhdistysohjesäännön muutokset. Yhdistysohjesäännön päivitetty versio löytyy AYY:n edustajistowikistä.

Muutokset sisälsivät lähinnä vain termien päivityksiä, jotka selkeyttivät ilmaisuja ja lisäsivät ohjesääntöön nykykäytäntöjä.

3. TTER:N KOLMAS HAKUKIERROS PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 9.10.

TTER:n vuoden kolmas hakukierros on käynnissä. Rahaston tarkoituksena on avustuksia jakamalla tukea ylioppilaskunnan, sen jäsenten sekä sen piirissä toimivien yhteisöjen ja yhdistysten erilaisia pyrkimyksiä. Avustuksia haetaan erillisellä hakemuksella ja hakuaika päättyy sunnuntaina 9.10. klo 23.59.

Ohjeet hakemuksen ja siihen lisättävien liitteiden tekemiseen löytyy rahaston nettisivuilta osoitteesta tter.ayy.fi. Sivuilta löytyy myös kaikkea muuta rahastoon liittyviä tietoa – kannattaa käydä tutustumassa, vaikkei avustustarvetta juuri nyt olisikaan! Avustusta haetaan nettilomakkeella.

Marraskuussa järjestetään kevennetty hakukierros, jonka aikana rahastolta voi hakea pienempiä avustussummia (korkeintaan 300 €) kevyemmällä hakumenettelyllä. Tästä tulee lisätietoja lokakuun aikana.

4. SMÖKIN ÄÄNENTOISTO JA TILAVARAUSTEN PERUMINEN

Koska Servin Mökissä ei järjestetä enää opiskelijaruokailua, tilan käyttöaika alkaa aikaisemmin kuin ennen. Tarvittaessa tilan varanneet voivat mennä valmistelemaan tapahtumia jo kello 12 eteenpäin. Tarvittaessa myös varhaisempi aloitus on sovittavissa.

Servin Mökin äänentoisto on uusittu. Vuokrahintaan kuuluu PA-järjestelmä, joka sisältää kaiuttimet ja mikserin. AYY:n Otaniemen palvelupisteeltä saa myös halutessaan langattoman mikrofonin lainaan 50 euron panttia vastaan.

Muistattehan myös tiloja vuokratessanne, että tilavaraukset on peruttava kirjallisesti 14 vrk ennen käyttöpäivää, tai tilaaja joutuu maksamaan tilan vuokran.

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *