Jaakko Koivula AYY:n asumisasioiden asiantuntijaksi ja asumispalveluiden kehittämisen projektipäälliköksi

Yhteiskuntatieteiden maisteri Jaakko Koivula on valittu Aalto-yliopiston ylioppilaskunnan (AYY) asukas- ja asunnonvuokraustoiminnan kehittämiseen asiantuntijaksi ja projektipäälliköksi. Hänen työhönsä kuuluu asumissektorin hallinnolliset tehtävät ja hän aloittaa tehtävässään 3.10.2011.

Koivula on 28-vuotias ja on opiskellut sosiologiaa Jyväskylän yliopistossa. Lisäksi hän on suorittanut aikuiskouluttajan pedagogiset opinnot ja sekalaisen kasan yleissivistäviä sivuaineita. Koivula on toiminut järjestöpuolella eri orkestereiden ja kuorojen hallituksissa ja luottamustehtävissä, kuten Jyväskylän yliopiston sinfoniaorkesterin soittajistovastaavana ja myöhemmin hallituksen puheenjohtajana. Koivula on aiemmin työskennellyt muun muassa lisäopetuksen ohjaajana ja etsivän nuorisotyön projektityöntekijänä, mutta viimeisen vuoden viihtynyt lähinnä koti-isänä.

”Asuntojen omistaminen ja sitä kautta edullisten opiskelija-asuntojen tarjoaminen on yksi konkreettisimmista ja tärkeimmistä jäseniämme hyödyttävistä palveluista.” sanoo hallituksessa asumisasioista vastaava Kalle-Heikki Koskinen. ”Asuntolatoiminnan palvelupuolen kehittäminen kokonaisuutena on kuitenkin jäänyt taka-alalle viime vuosien myllerryksessä. Kehittämistyön jatkamisessa Jaakon työpanos tulee olemaan avainasemassa.”

”Asuntolapalveluiden kehittäminen on koko ylioppilaskunnan ja kaikkien sen edustamien opiskelijoiden etu. Työsarkaa riittää vielä runsaasti, mutta yhdessä työskentelemällä saadaan AYY:n jäsenille tarjota vielä Suomen laadukkainta, luotettavinta ja kodikkainta asumispalvelua.” suunnittelee työnsä alkua innolla odottava Koivula.

Aalto-yliopiston ylioppilaskunta AYY on noin 15 000 Aalto-yliopiston opiskelijan palvelu- ja etujärjestö. AYY toimii jäsentensä edunvalvojana erityisesti koulutuspoliittisissa ja opintososiaalisissa asioissa.

Lisätietoja:
Pääsihteeri  Teemu Halme, teemu.halme@ayy.fi, p. 050 520 9415
Hallituksen jäsen Kalle-Heikki Koskinen, kalle-heikki.koskinen@ayy.fi, p. 050 520 9416

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *