Yhdistystiedote 9/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 9/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset. Ohjeet yhdistystiedotteen käyttämisestä ovat tiedotteen lopussa.

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. AYY:n yhdistysopas valmistuu loppuvuodesta
  2. Hae vaalivirkailijaksi AYY:n edustajistonvaaleihin
  3. Nyytin kysely uusille opiskelijoille
  4. Aalto-yliopistokiinteistöjen tyytyväisyyskysely
  5. Teekkarilaulukilpailu tulee, oletko valmis?

1. AYY:N YHDISTYSOPAS VALMISTUU LOPPUVUODESTA

Ylioppilaskunnan järjestösektori työstää tällä hetkellä AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille ja yhteisölle suunnattua yhdistysopasta, jonka tarkoituksena on muun muassa helpottaa yhdistysten avustusten hakuprosessia, toiminnan käynnistämistä ja verkostoitumista. Oppaassa tullaan ainakin käsittelemään myös pöytäkirjojen tekemistä, yhdistyslakia, uuden yhdistyksen perustamista, sääntöasioita, tila-asioita, neuvontapalveluita ja arkistointia. Oppaasta on tarkoitus julkaista loppusyksyn aikana sekä sähköinen että painettu versio.

Onko teillä ajatuksia siitä millaisia asioita oppaassa tulisi käsitellä? Yllättäviäkin ehdotuksia ja ideoita otetaan mielellään vastaan. Lähetä palautetta meille osoitteella jarjestoasiat@ayy.fi.

2. HAE VAALIVIRKAILIJAKSI AYY:N EDUSTAJISTONVAALEIHIN

AYY hakee vaalivirkailijoita toimitsemaan edustajistovaalien uurnavaalia ke 2.11. kello 10–16 kuudella äänestyspaikalla (Arabia, Otaniemi, Töölö, Lahti, Mikkeli ja Pori). Vaalilautakuntien tehtäviin kuuluu mm. vaalien toimittaminen sekä äänten laskeminen vaalitoimituksen päätyttyä.

Hakijoista otetaan ensisijaisesti huomioon aiemmin vaalitoimitsijoina toimineet, mutta myös muilla hakijoilla on erinomaiset mahdollisuudet tulla valituiksi. Vaalilautakunnan jäsenille maksetaan kertapalkkiona 100€ (puheenjohtajille 150€).

Hae viimeistään pe 7.10! Katso hakuohjeet: http://ayy.fi/vaalit/.

3. NYYTIN KYSELY UUSILLE OPISKELIJOILLE

Opiskelijoiden tukikeskus Nyyti ry:n sivuilla on julkaistu kysely uusille opiskelijoille, jonka avulla Nyyti kartoittaa uusien opiskelijoiden kokemuksia yliopistomaailmasta ja sinne sopeutumisesta. Toivomme, että välitätte viestiä kyselystä eteenpäin erityisesti uusille opiskelijoille. Kyselyn avulla Nyyti kerää tärkeää tietoa siitä, miten uudet opiskelijat löytävät oman paikkansa opiskelijaelämässä.

Kysely löytyy osoitteesta https://digiumenterprise.com/answer/?sid=697621&chk=X4HY7UW4

4. AALTO-YLIOPISTOKIINTEISTÖJEN TYYTYVÄISYYSKYSELY

Anna äänesi kuulua ja kerro mielipiteesi Aalto-yliopiston tiloista ja kampus-alueesta! Parhaimmassa tapauksessa hyödyt itsekin – kaikkien vastanneiden kesken arvotaan JOPO-polkupyörä (arvo 373 e) ja iPad (arvo 597 e). Arvontapäivä on 17.10.

Kysely löytyy osoitteesta: www.tutkimus.net/aalto2011. Kyselyyn voi vastata 3.10.2011 saakka.

5. TEEKKARILAULUKILPAILU TULEE, OLETKO VALMIS?

Tervehdys kaikki kultakurkut, soraäänet ja suuret ja pienemmätkin runoilijat!

Teekkarilaulukilpailu on julistettu alkaneeksi. Lukkaritoimikunta toivottaa kaikki tervetulleiksi osallistumaan! Kilpailu huipentuu teekkariperinneviikon finaaliin ja laulusaunaan, jossa kilpailubiisit esitetään arvovaltaiselle tuomaristolle ja saunojille 3.11.2011 klo 18-20.

Kilpailussa on kaksi sarjaa:

1. Täysin uudet aiemmin esittämättömät biisit (suuntaa-antavana ja täysin vapaaehtoisena teemana viini ja vanhat hyvät ajat)

2. Tänä vuonna sanoitetut jo aiemmin sitseillä tai muissa laulutilaisuuksissa esitetyt kappaleet

Molempien kilpailusarjojen voittajat saavat maineen ja kunnian lisäksi sanoittamansa kappaleen Teekkariperinnejuhlan laululäsyyn (ja se lauletaan perinnejuhlassa). Eikä siinä vielä kaikki. Voittajat saavat myös yllätyspalkinnon! Kilpailuun osallistuvat kappaleet on lähetettävä osoitteeseen lutku@list.ayy.fi 30.10 klo 23.55 mennessä. Laita viestiin nimesi (tai kaikkien tekijöiden nimet jos useampia), yhteystietosi, kumpaan sarjaan osallistut, sekä tietenkin biisin nimen ja sanat.

Luovuus kukkimaan ja kaikki innolla mukaan!

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *