Yhdistystiedote 8/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 8/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

Muistakaa osallistua kampuskarkeloihin maanantaina ja tiistaina 19.-20. syyskuuta!

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. Yhdistyksiä Otatarhan ajoihin 30.9 klo 14-17
  2. Aalto University Shop avataan tiistaina 20.9
  3. Lähde mukaan Teten Davis Cup-huutosakkiin
  4. Osallistu Valkee-user testingiin Otaniemessä
  5. Hae mukaan SELL 2012 -työryhmään

1. YHDISTYKSIÄ OTATARHAN AJOIHIN 30.9. KLO 14-17

Hyvät yhdistykset, olette erittäin tervetulleita Otatarhan ajoihin pitämään joko vapaamuotoista hengailuständiä tai järjestämään pientä hauskaa ohjelmaa, kun Alvarin aukio täyttyy kisahumusta Otatarhan ajoissa 30.9 klo 14-17.

Mikäli kiinnostuitte, ja haluatte tulla paikalle viihdyttämään kisaväkeä ja katsojia, lähettäkää viestiä osoitteeseen outi.ponni@ayy.fi viimeistään 29.9, niin neuvomme teille sopivan paikan, johon voitte tulla pitämään ständiä.

2. AALTO UNIVERSITY SHOP AVATAAN TIISTAINA 20.9.

Vanhan TKK:n päärakennuksen ala-aulaan (Otakaari 1, Alvarin aukion puoli) on rakennettu uusi Aalto University Shop, jossa myydään Aalto-yliopiston brändituotteita. Ylioppilaskunnan omistama myymälä avaa ovensa tiistaina 20.9 ja on auki arkipäivisin klo 11-13. Tervetuloa ostoksille!

3. LÄHDE MUKAAN TETEN DAVIS CUP-HUUTOSAKKIIN

Lähde mukaan Teekkaritenniksen Davis Cup-huutosakkiin Suomi-Puola maaotteluun 16-18.9 Barona Areenalle! Huutosakkilaisille tarjotaan ILMAISET LIPUT (PE-SU) DAVIS CUPIIN ja mahdollisuus tavata Suomen joukkueen pelaaja henkilökohtaisesti! Tervetulleita ovat kaikki opiskelijat.

Ilmoittautumiset h-hetkeen asti: puheenjohtaja@tete.fi /Anu Henttonen 041 547 7333. Ilmoita nimesi, sähköpostisi ja puhelinnumerosi ja kerro, minä päivinä (pe-su) alustavasti pääset tulemaan paikalle. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään: Voit tulla paikalle vain pariksi tunniksi tai nauttia koko viikonlopun ilmaiseksi huipputenniksestä!

Lisätietoja löydät osoitteesta http://www.tete.fi/cms/.

4. OSALLISTU VALKEE-USER TESTAUKSEEN OTANIEMESSÄ

Valkee etsii testaajia kirkasvalokuulokkeille Otaniemessä tänä syksynä. Kahden viikon testiaikaan sisältyy kaksi check-up tarkistusta Otaniemessä. Kaikkien osallistujien keksken arvotaan 5 Valkee-kirkasvalukuuloketta.

5. HAE MUKAAN SELL2012 –TYÖRYHMÄÄN!

Perinteinen SELL Student Games -tapahtuma tulee olemaan osallistujamäärältään yksi vuoden 2012 suurimmista ja kansainvälisimmistä opiskelijaliikuntatapahtumista Suomessa. Kisat järjestetään Espoon Otaniemessä 17.-20.5.2012, ja kisaisäntinä toimivat Aalto-yliopiston urheiluseura ja Aalto-yliopiston ylioppilaskunta.

Työryhmään haetaan 8 henkeä, joista jokainen tulee vastaamaan oma vastuualueensa toteutuksesta. Työ on vastuullista mutta samalla rentoa ja omatoimista. Työryhmä tulee toimimaan kisojen pääsihteerin johdon alla. Heille tullaan myöhemmin syksyllä ja ensi keväänä rekryämään paljon auttavia käsiä tiimeihinsä. Yhteensä kisoissa tulee olemaan noin 250 vapaaehtoista erilaisiin tehtäviin.

Katso lisätiedot AYY.fi:stä osoitteesta http://ayy.fi/blog/2011/09/12/hae-sell2012-%E2%80%93tyoryhmaan/

HALUATKO OMAN UUTISESI TÄHÄN TIEDOTTEESEEN?

Lähetä lyhyt tekstisi keskiviikkoon klo 10.00 mennessä osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi. Uutiset menevät käännettäväksi, joten voit toimittaa tekstisi yksikielisenä. Tiedotteen sisällön toimittaa viime kädessä AYY:n järjestö- ja viestintäasiantuntija Joonas Jylhä (joonas.jylha@ayy.fi, puh: 050 520 9442).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *