Yhdistystiedote 7/2011

Tämä on AYY:n yhdistystiedote 7/2011. Jos haluat saada AYY:n yhdistystiedotteen sähköpostiisi, tilaa se osoitteesta http://list.ayy.fi/mailman/listinfo/yhdistykset

TÄMÄN VIIKON YHDISTYSTIEDOTTEESSA

  1. AYY:n Kampuskarkelot 19.-20.9. klo 10-14
  2. Otatarhan ajot perjantaina 30.9.2011 klo 14-17 Alvarin aukiolla
  3. Ehdota uusia arwoisia Pyöreän Tornin Kiltaan
  4. KYL koelaulut 12.9 ja 19.9 klo 20
  5. Polijazz tarjoaa paritanssi-ZOUKIN tiiviskursseja
  6. Ylioppilasmiekkailijat ry järjestää florettimiekkailun alkeiskurssin

1. AYY:N KAMPUSKARKELOT 19.-20.9. klo 10-14

AYY:n Kampuskarkelot tulevat jälleen! Kampuskarkelot on kaksipäiväinen expotyylinen vapaamuotoinen tilaisuus kaikille aaltolaisille ja etenkin AYY:n piirissä toimiville yhdistyksille. Tapahtuma tarjoaa yhdistyksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa aaltolaisille, rekrytoida uusia jäseniä ja viritellä yhteistyötä muiden yhdistysten kanssa. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään 19.-20.9. Otaniemessä ja 20.9. Töölössä (päärakennuksilla) klo 10-14.

Yhdistykset voivat tulla pitämään ständiään halutessaan vaikka molempina päivinä Otaniemessä ja toisena päivänä Töölössä. Voi myös pitää yhden päivän kummassakin tai vain yhden päivän jommassakummassa, miten teille parhaiten sopii.

Esittelypiste voi myös olla mitä tahansa yhdistyksenne näköistä toimintaa hiljaisesta ständistä elefanttiin tai sohvaryhmästä pomppulinnaan – tilojen puitteiden lisäksi vain mielikuvitus on rajana.  Tavoitteena on tuoda esille yhdistyksenne toimintaa mitä persoonallisimmalla tavalla. Päättäkää itse miten! Ilmoitattehan meille kuitenkin etukäteen tilantarpeistanne, jotta osaamme varata teille sopivan paikan. Miettikää myös, löytyisikö AYY:n piiristä jokin toinen yhdistys, jonka kanssa voisitte yhdistää voimanne vielä mahtavamman spektaakkelin aikaansaamiseksi. Tapahtuman kävijät pääsevät äänestämään Kampuskarkeloiden parasta ständiä, joka palkitaan vapaavalintaisella ilmaisella AYY:n tilankäyttövuorolla!

Ilmoittautukaa tapahtumaan osoitteessa https://lomake.ayy.fi/yhdistykset/kampuskarkelot/ keskiviikkoon 14.9. mennessä.

2. OTATARHAN AJOT PERJANTAINA 30.9.2011 KLO 14-17 ALVARIN AUKIOLLA

Suunnittele, väsää, rakenna, haasta itsesi ja muut, innostu.. kaikkea tätä on tarjolla, sillä nyt sinulla ja kaveriporukallasi on tilaisuus osallistua formulamaiseen kisaan itse tehdyllä, ei-moottoroidulla ajoneuvolla. Parhaat joukkueet palkitaan, joten kannattaa valmistautua kilpailuun hyvissä ajoin! Pisteitä kukin ryhmä saa sekä ajoneuvon nopeudesta ja tyylikkyydestä että tiimin meiningistä. Muista ilmoittaa joukkueesi mukaan ajoissa, viimeistään 26.9!

Lisätietoa tapahtumasta löytyy AYY:n nettisivuilta: http://ayy.fi/blog/events/otatarhan-ajot/ sekä Facebookista: https://www.facebook.com/#!/event.php?eid=153562724721976. Vaikka et itse kilpailuun osallistuisikaan saavu silti paikalle, nimittäin koko Alvarin aukio täyttyy kisahumusta ja hyvästä menosta 30.9! Kisafiilikseen pääset katsomalla videon syksyltä 2010: http://oubs.fi/suomi/ohjelma/11185//Otatarhan+ajot+2010.

3. EHDOTA UUSIA ARWOISIA PYÖREÄN TORNIN KILTAAN

Pyöreän Tornin Kilta on Aalto-yliopiston läheisyydessä toimiva kunnia- ja seniorijärjestö. Killan arwoisiksi kutsutaan vuosittain 15-20 henkilöä huomionosoituksena aktiivisesta toiminnasta teekkariyhteisössä ja Aalto-yliopiston ylioppilasyhteisössä. PTK:n konklaawi valitsee uudet arwoisat teekkari- ja Aalto-yliopiston ylioppilasyhteisön ehdotusten perusteella joka syksy.

Tämän vuoden ehdotuksia voi tehdä maanantaihin 10. lokakuuta 2011 klo 10:11 saakka. Ehdotuksen voi tehdä yksittäinen henkilö, kilta tai yhdistys, tai useampi henkilö, kilta tai yhdistys yhdessä. Ehdotuksessa pitää olla ehdotettavan henkilön nimi, kuva ja perustelut mahdolliselle arwoisaksi valitsemiselle sekä ehdotuksen tekijä(t). Ehdotukset tulee lähettää osoitteeseen ehdota-arwoisia@list.ayy.fi.

Arwoisaksi voidaan kutsua opintojensa loppuvaiheessa olevia tai vastavalmistuneita henkilöitä, jotka ovat osoittaneet jatkuvaa, elävää harrastusta ja mielenkiintoa teekkarikulttuuria ja muuta Aalto-yliopiston ylioppilastoimintaa kohtaan sekä vieneet kehitystä eteenpäin ylioppilaskunnassa tai sen piirissä toimivissa yhdistyksissä.

Lisätietoja PTK:sta ja sen arwoisista löydät osoitteesta www.ptk.ayy.fi.

4. KYL KOELAULUT 12.9. JA 19.9. KLO 20

Kauppakorkeakoulun Ylioppilaskunnan Laulajat, aka KYL, on jälleen rekrytoimassa uutta osaamista riveihinsä. Jos koet kaipaavan arkeesi enemmän melodiaa ja lyömättömän hauskaa seuraa, ota se pieni mutta palkitseva askel ilmestymällä paikalle koelauluihimme. Koelaulut järjestetään Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksen Proffa-salissa. Lisätietoja joko kotisivuiltamme www.kyl.fi tai Facebook-sivuiltamme www.facebook.com/kylchoir.

5. POLIJAZZ TARJOAA PARITANSSI-ZOUKIN TIIVISKURSSEJA

Aalto-yliopiston opiskelijoiden tanssiyhdistys Polijazz ry järjestää syyskauden alkajaisiksi paritanssi zoukin alkeis- ja keskitason tiiviskurssit. Zouk on lambadaan ja sambaan pohjaava, 1980-luvulla Brasiliassa alkanut tanssityyli, joka on levinnyt ympäri maailmaa ja muotoutunut matkan varrella jännittäviksi variaatioiksi. Suomessa zouk-skene on alle vuoden ikäinen ja lajiin hurahtaneiden määrä kasvaa jatkuvasti. Nyt on hieno tilaisuus päästä opettelemaan zoukia ammattiopettajan, Soile Vedenpään, ohjauksessa. Soile on Suomessa zoukin pioneeri ja erittäin pidetty opettaja, sirkustaiteilija ja koreografi.

Lisätietoja kurssista löydät osoitteesta http://ayy.fi/blog/events/paritanssi-zoukin-tiiviskursseja/

6. YLIOPPILASMIEKKAILIJAT RY JÄRJESTÄÄ FLORETTIMIEKKAILUN ALKEISKURSSIN

Alkeiskurssi alkaa tiistaina 20.9.2011 klo 19.00. Kurssin pituus on 8 kertaa, ti ja to klo 19.00-20.30, paikkana Töölön kisahalli, miekkailusali 2. Alkeiskurssille varustaudutaan sisäliikuntavaatteilla sekä sisäpelikengillä, seura huolehtii aseista ja muista varusteista.

Alkeiskurssin jälkeen on mahdollisuus osallistua jatkokurssille ja tutustua myös miekkailun muihin aselajeihin, säilään ja kalpaan. Kurssin hinta on 90 euroa opiskelijoilta ja 120 euroa muilta.

Kurssille otetaan enintään 20 henkilöä ja täytämme paikat ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautuminen ja tiedustelut seuran toiminnanjohtajalle sähköpostitse: kirsi.luoma@helsinki.fi, www.ylioppilasmiekkailijat.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *