Hoas etsii asukasemäntiä ja isäntiä

Tykkäätkö yhteisöllisestä asumisesta? Kiinnostaako kansainvälisyys? – Hae asukasisännäksi/emännäksi!

Hoas etsii kahta asukasisäntää/-emäntää pitämään huolta vaihto-opiskelijoiden asumisviihtyvyydestä 15.8.2011-31.5.2012 väliselle ajalle. Tavoitteena on lisätä neuvontaa, läsnäoloa ja asumisviihtyvyyttä

220 vaihto-opiskelijan kotitalossa, Pasilan Junailijankujalla.

Asukasisännät ja -emännät toimivat kahden hengen tiiminä. Tiimin tehtävänä on toimia tuutorina vaihto-opiskelijoille ja parantaa viestintää asukkaiden ja Hoasin välillä. Vastineeksi asukasisännät/emännät saavat ilmaisen asunnon Junailijankujalta! Lisätietoa http://www.hoas.fi/www/hoaswww.nsf/sp?open&cid=content4D2F4D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *