Viimeinen päivä hakea AYY:n yhdistysavustuksia!

AYY jakaa yhdistysluettelonsa ensimmäiseen rekisteriin merkityille yhdistyksille toiminta-avustusta. Toiminta-avustuksia voi hakea vielä tämän päivän ajan. Avustukset jaetaan huhtikuun alussa. Myöhässä tulleita hakemuksia ei käsitellä.

Ilmoituslomake löytyy osoitteesta yhdistykset.ayy.fi. Jos yhdistyksenne ei hae toiminta-avustusta (esimerkiksi toisen rekisterin yhdistykset), pitää yhdistysilmoituslomake kuitenkin täyttää. Toiminta-avustusten jakoperusteet ja lisätietoja löydät ayy.fi:n sivulta apurahat yhdistyksille.

Mikäli sinulla on hausta jotain kysyttävää tai haluat antaa palautetta ota yhteyttä meihin AYY:n järjestösektorin ihmisiin sähköpostitse osoitteeseen jarjestoasiat@ayy.fi tai soita meille puhelimitse: Otto Palonen 050 520 9435, Henna Mattila 044 548 3533, Joonas Jylhä 050 520 9442.

Parhain terveisin, Henna, Otto ja Joonas

PS. Muistattehan myös, että TTER eli Teekkaritoiminnan edistämisrahasto on aloittanut vuoden toisen hakukierroksen. Nimestään huolimatta rahoitusta voivat hakea kaikki Aaltolaiset korkeakoulusta riippumatta. Tarkemmat ohjeet löydätte netistä osoitteesta http://tter.ayy.fi/. Tämän kierros päättyy 3.4.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *