AYY:n Vuoden opettajat valittu ensimmäistä kertaa

AYY:n vuoden opettajat 2011 palkittiin AYY:n 1. vuosijuhlissa, kuva Timo Idänheimo

Korkealaatuinen opetus on ensiarvoisen tärkeä osa positiivista oppimiskokemusta, joten opetuksen laadun kehittäminen on opiskelijoiden etu. AYY haluaakin tukea opetuksen kehittämistä Aalto-yliopistossa jakamalla tunnustusta erityisesti opetuksen saralla ansioituneille opettajille. Tänä vuonna ensimmäistä kertaa jaetuista palkinnoista tulee toivottavasti koko Aallon laajuinen traditio, jolla opiskelijat voivat konkreettisesti kantaa kortensa kekoon opetuksen parantamisessa. Palkinnon saajat valittiin opiskelijoiden tekemien ehdotusten perusteella AYY:n ensimmäisissä vuosijuhlissa 5.2. Aalto-hengen mukaisesti palkittavaksi valittiin yksi opettaja kustakin Aallon kuudesta korkeakoulusta. Valintakriteereiden joukossa oli mm. opetuksen sisältö, opiskelijalähtöisyys, innovatiivisuus opetuksessa sekä opiskelijoiden ohjaus.

Vuoden 2010 ja Aalto-yliopiston ensimmäisen toimintavuoden parhaiksi opettajiksi palkittiin 5.2.2011 AYY:n vuosijuhlissa seuraavat henkilöt:

  • Insinööritieteiden korkeakoulu – Arvo Vitikainen
  • Kauppakorkeakoulu – Mikko Tarkkala
  • Kemian tekniikan korkeakoulu – Ville Alopaeus
  • Perustieteiden korkeakoulu – Hannele Wallenius
  • Sähkötekniikan korkeakoulu – Kimmo Silvonen
  • Taideteollinen korkeakoulu – Petri Lankoski

Palkinnoksi Vuoden opettajat saavat Taideteollisen korkeakoulun opiskelijan valmistamat yleisurhoollisuusmitalit AYY:n väreissä. Lisäksi kuhunkin korkeakouluun tullaan rakentamaan valokuvaseinä, johon kerätään kunkin vuoden parhaiden opettajien kuvat.

Onnea voittajille ja suurkiitokset erinomaisesta opetuksesta! Olette inspiroineet opiskelijoita ja toimineet esimerkkeinä muille opettajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *