AYY:n Jarno Lappalainen SYL:n hallitukseen 2011

Suomen ylioppilaskuntien liitto (SYL) ry äänesti lauantaina liittokokouksessaan puheenjohtajan ja hallituksen ensi vuodelle. Liiton puheenjohtajaksi valittiin 25-vuotias historianopiskelija Katri Korolainen-Virkajärvi Helsingin yliopiston ylioppilaskunnasta (HYY).

AYY:n ehdokas Jarno Lappalainen valittiin hallituksen jäseneneksi. Muut SYL:n hallitukseen valitut ovat Janne Koskenniemi (Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY), Anna Mäkipää (Turun yliopiston ylioppilaskunta TYY), Ilari Nisula (Oulun yliopiston ylioppilaskunta OYY), Annamaija Rönkkö (Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta TTYY) ja Matti Tujula (Helsingin yliopiston ylioppilaskunta HYY).

Liittokokouksessaan SYL vahvisti ensi vuoden päätavoitteensa, joiden mukaan maksuton koulutus on turvattava, opintotuki sidottava indeksiin ja työurien pidentäminen ei saa heikentää opiskelijoiden hyvinvointia.

Lisätietoja: http://www.syl.fi/2010/11/20/syln-liittokokous-valitsi-uuden-hallituksen-puheenjohtajaksi-katri-korolainen-virkajarvi/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *