Lomakkeet

Tälle sivulle on kerätty asumiseen liittyviä lomakkeita ja linkkejä nettilomakkeisiin. Tulostettavat lomakkeet voi palauttaa asuntotoimistoon joko henkilökohtaisesti, postittamalla tai sähköisesti sähköpostin liitetiedostona. Jos haluat palauttaa lomakkeen sähköisesti, tulosta lomake itsellesi, allekirjoita ja skannaa se ja lähetä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen asuntotoimisto(at)ayy.fi.

HUOM! Pdf-lomakkeet toimivat paremmin, jos lataat ne ensin omalle koneellesi, etkä avaa niitä pelkästään selaimeen. Jos tarvitset lomakkeita englanninkielisinä versioina, löytyvät ne tämän sivun englantikäännöksestä.

Asunnon sisäänmuuttotarkistus – kun muutat AYY:n asuntoon. Täytetään nettilomakkeena.

Kalustetarkastuslomake – kun muutat AYY:n kalustettuun asuntoon. Täytetään nettilomakkeena.
(in English)

Avaintenvaihtosopimus – sopimus, jolla uusi asukas ottaa asunnon ja asunnon avaimet vastaan edelliseltä asukkaalta asunnon sen hetkisessä kunnossa. Tutustu ensin huolella ohjeisiin sopimuksen tekemisestä. Jos et saa lomaketta toimimaan, voit kokeilla käyttää karvalakkiversiota avaintenvaihtosopimuksesta.

Ilmoitus hävinneestä avaimesta – jos avaimesi AYY:n asuntoon häviää. Täytetään nettilomakkeena.

Asuntohakemus: tehdään aina Domo-järjestelmässä

Asukkaan irtisanomisilmoitus – asunnon irtisanominen tehdään Domo-järjestelmässä. Irtisanomisen löydät vuokrasopimuksen tietojen alta.

Edelleenvuokraussopimus – toimitettava Domo-järjestelmän kautta AYY:lle ENNEN ali- tai jälleenvuokraussuhteen alkamista! Ohjeet ali- ja jälleenvuokraamisestaKarvalakkiversio edelleenvuokraussopimuksesta.

Valtakirja – asunnon avainten noutoa varten