Kesäasunnot

Kesäisin AYY:llä usein on tyhjiä asuntoja, joita voidaan vuokrata määräaikaisilla sopimuksilla väliaikaisille asukkaille. Kesäisin asukkaiksi voidaan ottaa ketä tahansa, jos AYY:n jäsenistä ei löydy tarpeeksi hakijoita.

Milloin kesäasuntoja on tarjolla

Kesäasuntokausi on 1.5. – 31.8. Kesäasukkaille tehdään lähtökohtaisesti 2-4 kuukauden mittaisia määräaikaisia sopimuksia.

Mitä asuntoja kesäisin on tarjolla

Kesäisin on yleensä tarjolla lähinnä vain soluasuntoja ja kalustettuja soluasuntoja. Yksiöitä tai suurempia asuntoja on harvoin tyhjinä edes kesäisin. Pyrimme noudattamaan hakijan toiveita asunnon suhteen. Jos kesäasunnon hakijan toivomia asuntoja ei ole vapautumassa, voimme kuitenkin myös ehdottaa jotain päällisin puolin sopivan näköistä asuntoa ja lähettää siitä asuntotarjouksen.

Asuntojen vuokrat

Asuntojen vuokrat eivät muutu kesäisin mitenkään. Vuokratiedot löydät Domo-järjestelmästä.

Kalustetut asunnot

AYY:n asunnot ovat KALUSTAMATTOMIA. Tämä tarkoittaa, että asunnossa ei ole esimerkiksi edes sänkyä. Asunnoissa on kuitenkin aina kiinteät kalusteet ja varusteet, kuten liedet, jääkaapit, yms. Poikkeuksen muodostavat kalustetut soluasunnot -jonossa olevat asunnot, joista löytyvät sängyt, tuolit ja pöydät.

Asuntojen hakeminen

Kesäasuntoja voi hakea ympäri vuoden, mutta muuttopäivän tulee kohdistua aina seuraavaan kesään (ei yli vuoden päähän).

Asuntoja haetaan seuraavasti:

  • Rekisteröidy Domo-järjestelmään
  • Pidä erityinen huoli yhteystietoja täyttäessäsi! Asuntotarjoukset lähetetään sähköpostilla, joten asunnon hakemiseksi tarvitset käytännössä aktiivisesti seuratun sähköpostiosoitteen.
  • Valitse olevasi kandidaattiopiskelija
  • Valitse opiskelupaikaksi Otaniemi
  • Valitse ”Minulla ei ole Aalto-yliopiston opiskelijanumeroa” ja lisää liitteeksi kohtaan ”Todistus opiskelupaikasta” vapaamuotoinen selitys että olet hakemassa kesäasuntoa! Sisällytä selitykseen tieto millä aikavälillä tarvitset kesäasuntoa, jotta AYY osaa laatia määräaikaisen vuokrasopimuksen oikealle aikavälille.
  • Tämän jälkeen pääset tekemään hakemuksia. Muista merkitä haluttu muuttopäivä oikein!