Asuminen

asuminen_kuvakeAalto-yliopiston ylioppilaskunnalla on noin 2500 asuntoa, joita vuokrataan AYY:n jäsenille. Näiltä sivuilta löydät AYY:n asuntotoimintaa ohjaavat säännöt ja ohjeet siitä, miten AYY:n asuntoja haetaan. 

Kaikki asumisen aikana tarvittava tieto on koottu Living.ayy.fi -palveluun. Livingistä löydät esim. linnanisäntien yhteystiedot tai ohjeet siitä, miten toimia jos AYY:n asunnossa ilmenee joku ongelma. Viimeisimmät uutiset, tiedotteet ja vastauksia kysymyksiin reaaliajassa löydät myös AYY:n asumisen facebook-sivuilta.

Kaikissa opiskelijan asumiseen liittyvissä yleisissä ja edunvalvonnallisissa asioissa voit ottaa yhteyttä AYY:n asumissektoriin. AYY:n omiin asuntoihin liittyvät käytännön asiat hoidetaan kaikki AYY:n asuntotoimiston kautta. Täältä löydät AYY:n asuntotoimiston aukioloajat ja yhteystiedot.

Ajankohtaista

AYY:n uusi opiskelija-asuntokohde on valmistumassa merelliseen Jätkäsaareen.  AYY:n jäsenet voivat nyt hakea Atlantinkadun asuntoja Domossa. Keskiviikkoon 31.5.2017 mennessä tulleiden hakemusten jonopaikka arvotaan ja onnekkaat uudet asukkaat pääset muuttamaan uusiin koteihinsa 1.9.2017 mennessä. Lue lisää hakemisesta ja pisteytyksestä tästä linkistä.

News: Asuminen