/*For rantasauna*/

Polyteknikkojen Kalastusseura

TKY:n paras kalastusalayhdistys toimii leveällä sektorilla pyrkien harrastamaan kaikkia kalastuksen muotoja. Vankimmin ovat edustettuina perinteiset hauen ja taimenen heittokalastus, perhokalastus ja pilkkiminen eri muodoissaan. Olemme viime vuosina harrastelleet lisäksi myös hauen ja kuhan vetouistelua, jigistelyä, madepilkintää, spinflugaa, ongintaa jne. Suuria kaloja on saatu hirvittäviä määriä ja uusia kalastusmuotoja haetaan vanhojen rinnalle jatkuvasti. Suuri osa pyydystämistämme kaloista saa jatkaa eloaan valikoivan kalastuksen ansiosta.

POKAn toiminta koostuu mm. pikkujouluista (marras-joulukuussa), vuosikokouksesta (helmikuussa), vaalikokouksesta (marraskuussa), kaikille jäsenille avoimista hallituksen kokouksista sekä kalakisasta, kevään ja syksyn haukiretkistä, kesän pitkistä kalastusretkistä (mm. Käsivarteen), vuosittaisesta 4-5 saunaillasta, erilaisista kursseista (perhokurssit, vaappukurssi yms), satunnaisista ekskursioista ja lukuisista pienistä kalastustapahtumista. Toimintaa tukemassa on veneitä ja perämoottori, jotka ovat seuran jäsenten vapaassa käytössä.

Tervetuloa mukaan toimintaan! POKAn tapahtumissa voit viettää aikaasi kaltaistesi kalastushenkisten ihmisten kanssa, nauttien parhaista kalajutuista. POKAn ilmoitustaulu sijaitsee TKK:n päärakennuksen C-salin vieressä. Kannattaa myös tutustua POKAn suosittuun uutisryhmään Otaxin newsseissä, nimeltään tky.kalayhd.poka.